Milyen időközönként jártok körmöshöz, vagy ha magadnak készíted milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Illetve, hogy az adott mintát mennyi idő alatt unjátok meg? Magamnak szoktam gél lakkozni de már 1 hét után megunom pedig nagyon szép, semmi baja tartós meg minden de nem bírok magammal.2021. ápr. 18. 12:20
1/4 anonim válasza:
Én 3 hetente járok körmöshöz. Van olyan,hogy meg unom én is a mintát de muszáj kivárni.
2/4 anonim válasza:
Én is 3 hetente csinálom meg magamnak a körmeimet, mivel gyakrabban nincs időm rá, pedig az első hét után már azon gondolkozok, milyen legyen az új. :D
3/4 anonim válasza:
Én is 3 hetente szoktam magamnak, 2 ha ügyetlenebb voltam és letörik6elenged valamelyik.
4/4 anonim válasza:
Én is magamnak gél lakkozom 3 hetente, de ha valamit nagyon megunok, akkor 2 hét után is megcsinálom, mert én is tényleg hamar rá tudok unni :( legszívesebben hetente csinálnám, de arra nincs időm, meg baromi nagy macera lenne sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!