Tényleg malacorrom van?
Rengetegszer megkapom hogy turcsi orrom van, meg malacorrú vagyok.
Ez tényleg így van?:(
Marhára igaza van a gyereknek akit itt mindenki lepontozott. Az az ösztönlény aki nincs tudatában annak hogy miért is kérdez egyáltalán. Hiszen a kérdésedben is leírtad, hogy sokan mondták már ezt neked, ergo nem magad miatt kérdezed hanem a mások, rólad alkotott véleménye miatt keresel itt önigazolást. Az összes szépségápolásos kérdés mind arra irányul, hogy a párválasztás során, minél vonzóbbá és kelendőbbé tegyük magunkat a mindenkori társadalmi "szépségideálokat" figyelembe véve. Ez abszolút ösztönös dolog, és mindenkiben él.
Szóval lehet lepontozni a másik ösztönlényt is... :)
De a kérdésedre válaszolva, egy picit hasonlít az orrod a Filippínó csajokéhoz, nekik is ilyesmi féle orruk van, de férfi szemmel abszolút nem vészes, aki ezzel piszkál az azért teszi mert nincs más ütőkártya a kezében. És eszedbe se jusson majdan orrműtét, akkor lennél csak igazán ösztönlény, ha mennél a birka tömeg után.
Nagyon szép az orrod. Bárcsak nekem lenne ilyen:)))de szerintem az arcod is nagyon szép lehet..
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!