Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a tragus?

Mennyire fáj a tragus?

Figyelt kérdés
A szúrása mennyire fáj? És utána milyen lesz?

2021. ápr. 15. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tragusommal volt a piercingjeim közül a legkevesebb problémám. A szúrása nem fáj, csak fura volt nekem, mivel van már több conchom és helixem, és azoknak a szúrásához képest másmilyen érzés volt a tragus szúrása, de nem fájt. Utána sem volt vele problémám. Az elején lehet be volt egy kicsit dagadva, nem emlékszem, de pár nap után már tök okés volt, és sosem volt vele más problémám azóta sem.
2021. ápr. 15. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha profival csináltatod, a szúrás mindössze néhány másodpercig fáj. Nekem utána néhány hétig kellemetlen és érzékeny volt, majd egy ideig még váltakozott. Egyszer jobb volt, egyszer rosszabb. Mivel porcba szúrják, több hónap a gyógyulási ideje. Addig nem tudtam aludni rajta és fülhallgatót használni, de ha rendszeresen kezeled és meggyógyul, akkor már semmiben nem zavar.
2021. ápr. 16. 06:55
 3/4 anonim válasza:
100%
Mindenképp keress jó szakembert és akkor nem (annyira) fog fájni. Én tegnap szurattam és semmi probléma nem volt vele. A gyógyulásról még nem tudok nyilatkozni. Előtte a körmöddel megpróbálhatod összecsípni a pc helyét hogy szokja a füled az érzést. Ha szeretnéd azért ne hátrálj ki belőle mert fáj, hisz nem is mindenkinek és ha fáj és abszolút kibírható. Rengeteg ember túlélte már. Aranyos ékszer. Fel tudja dobni a fület!
2021. máj. 12. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon nyugis a tragusom, az elején sem fájt, most egy hetes. Mondjuk én egyszerre szúrattam hármat (helix, conch, tragus) és kb. a helix fájt csak igazán, de hát csak egy pillanatra.

Sose a szúrástól félj, az tényleg egy szempillantás

2021. nov. 6. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!