Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nők miért viselnek uniszex...

A nők miért viselnek uniszex parfümöket?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de nem értem, hogy a legtöbb nő miért akar férfias illatú lenni. Gondolok a Maison Francais Baccarat, Élet vize parfümjére. Aki próbálta tudja. Egy férfin imádnám ezeket az illatokat, de a nők miért????
2021. ápr. 12. 00:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

14!

A példád amit írtál az öltözködésre tudod remélem, hogy részrehajló megítélésen múlik mert csak a nőkre igaz.

Egy férfi felvenne szoknyát Szendrei Júlia fíling lenne!

És ebben az a jó hogy a nők nyúlták le a férfiak ruháit, a harisnyát kifelejtetted a lajstromból és még ők jártak jól.

Nem egyoldalú egy kicsit..?

2021. ápr. 13. 10:25
 22/40 A kérdező kommentje:

“ Én férfiként egy nőn nem a saját illatomat szeretném érezni hanem egy finom édeskés nőies parfümöt.”

Egyetertek veled!

2021. ápr. 13. 11:15
 23/40 anonim ***** válasza:
3%

20-as vagyok! Köszönöm kérdező!

És ahogy elnézegetem csak színte ketten vagyunk ép kéz láb a híg fos tengerében..

2021. ápr. 13. 12:51
 24/40 anonim ***** válasza:
92%
de amig nem a csajodon/pasidon van neked nem tetszo uniszex illat, hanem egy random idegenen, addig nem tok mindegy?!!
2021. ápr. 13. 13:00
 25/40 A kérdező kommentje:

Nekem aztán mindegy, sz@rral is bekenhetitek magatokat!

Csak érdekel, hogy a legtöbb nő miért szereti ezeket az unisex pasis illatokat. Ennyi!

2021. ápr. 13. 14:14
 26/40 anonim ***** válasza:
86%

Most írták le neked többen is, hogy azért, mert a saját egyéni ízlésüknek ez felel meg, számukra kellemes az illat, ezért magukon is érezni akarják.

Kaptál választ, már csak szimplán kötözködsz, mert a többség véleménye nem egyezik a tieddel.

2021. ápr. 13. 14:27
 27/40 anonim ***** válasza:
89%

mondjuk nem kell hozza tul okosnak lenni, hogy rajojjon az ember: az izlesek kulonbozoek. en sem fogok kerdest irkalni arrol, hogy egyesek miert szeretnek edes, gejl, fullaszto cukrokaillatot arasztani magukbol.. ez tetszik nekik es kesz.

(ja meielott le lennek tamadva: nem hasznalok unisex parfumoket, de ennel a kerdesnek 0 ertelme volt.)

2021. ápr. 13. 16:09
 28/40 A kérdező kommentje:
En sem cukorkaillatu parfumoket hasznalok. De had dontsem mar el mit kerdezek meg jo hogy nem kell toletek engedejt kernem. Nem kotoszkodes csak kerdeztem. Ha meg ennyire zavar a kerdes nem kell ra valaszolni es farasztani a hulye valaszokkal. Ha nem tudsz ertelmesen valaszolni csak bunko stilusban es kiforgatni azt amit kerdeztem akkor inkabb ne irj semmit!
2021. ápr. 13. 20:08
 29/40 A kérdező kommentje:
Ja es a valaszodnak pont annyi ertelme volt mint az en kerdesemnek: 0
2021. ápr. 13. 20:09
 30/40 anonim ***** válasza:
90%

Most beoltottad magadat.😂Hülye válasz, pont annyit ér, mint a te kérdéset=hülye kérdésnek látod a kérdésed.

Szóval azt hiszem valami gebasz van itt. Főleg, hogy páran az elején kedvesen elmondtuk a véleményünk (amivel nem értesz egyet), de ránk is fújsz, meg "hülye válasz" - ozol, ahelyett, hogy értékelnéd, hogy megosszuk a gondolatainkat.

Nem értem miért jó neked, hogy a 100%-os választ, amit adok bepirosazod, ezzel, hogy szembemész a többiekkel a saját százalékodat rontod, ráadásul olyan válasz miatt, ami nem volt offenzív, nem sértettelek meg vele, nem szóltam be, nem volt trágár, szexista, rasszista meg bármi, amivel indokolt lett volna, hogy rossz legyen.

Apróság amúgy, de az engedéj helytelen, engedélynek írandó.

Szép estét és jó dühöngést!

2021. ápr. 13. 20:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!