Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszik ez a karkötő? Mennyiér...

Tetszik ez a karkötő? Mennyiért vennél meg egy ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. aug. 20. 20:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik. karkötőben vagy a nagyon vékonyak tetszenek, vagy pedig a vastagabbak. meg ez nekem kicsit túl csicsás, hogy ennyi csiga van benne, meg még gyöngy is. Plusz ez az antikolt szín se jön be, jobban tetszik, ha valami újonnan tényleg új, vagy ezüst vagy arany, de fényes legyen.

Amúgy ilyen drótékszer-gyöngy szerűségekből, mert gondolom ilyeneket csinálsz ezek tetszenek:

[link]

[link] (ez ugyan elsőre lehet, hogy csicsásabbnak tűnik, de ha jól megnézed, akkor az egész egyszerű és csak a szélén van díszítés)

[link] (ha már valaki gyönggyel kombinálja, akkor valahogy így...)

Majd még keresek, csak most mennem kell...

2010. aug. 22. 15:32
 22/25 A kérdező kommentje:

Megcsináltam más színű gyöngyből, és vörösrézdróttal is. Az ilyen:

[link]

Csak az a baj, hogy a vörösréz bebarnul, mint nekem is. Az ezüst bevonatosról pedig lepattog, és kopott szürke lesz.

Most olyat csinálok, mint amit 3.-nak linkeltél.

Azt sárga és vörösrézből, selyemfényű gyönggyel, de kisebbek a szemek. Még nem tudom, hogy mi legyen belőle.

[link]

2010. aug. 23. 10:31
 23/25 anonim ***** válasza:

Na még itt vannak, amiket tegnap be akartam linkelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (tudom, hogy ez a legegyszerűbb, de én ezekbe szerelmes vagyok :))

[link]

[link]

ezek pedig a legszebbek:

[link]

[link]

2010. aug. 23. 14:04
 24/25 anonim ***** válasza:

Amit 3.nak linkeltem, az tényleg nagyon szép, a tiéddel viszont az a gáz, hogy csúnya az a drót. meg rosszak az arányok is valahogy, a tiéden túl messze vannak egymástól a gyöngyök és elég lazán van fonva, vagy nem tudom...

itt van, hogy milyennek kell lennie fehér gyönggyel:

[link]

2010. aug. 23. 14:12
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi linkeket. Tényleg vannak bent szépek. nekem pedig tény, hogy még sokat kell gyakorolnom. Kb. 1 hete kezdtem el csinálni őket.
2010. aug. 23. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!