Miért van az, hogy míg a férfiak nagy többsége kiemelkedően vonzónak találja Scarlett Johanssont, addig a nők többsége meg nem tartja őt kimondottan nagy szépségnek?
Azért általában elmondható, hogy aki férfi szemmel vonzó, arra azért a nők is azt mondják hogy csinos. Viszont olvastam hogy Scarlett Johansson első helyen végzett valami szavazásban ahol olyan női hírességek voltak akiket a férfiak nagyon vonzónak találnak nagy általánosságban, a nők viszont egyáltalán nem találják kiemelkedőnek.
Ennek mi lehet az oka? Én magam is olvastam itt a GYK-n is hogy míg a férfiak többségében egyetértenek benne hogy nagyon szexi, addig a nőktől főleg olyan megjegyzések jönnek hogy "semmi extra" meg "nem értem mit esznek rajta a férfiak".
Szerintem szép. Minap volt egy kérdés, ami a mellek közötti résekről szólt, nem egy nő írta oda, hogy undorító, ha egy nőnek ilyen meg olyan mellei vannak. Én folyamatosan nőktől kaptam kritikát a mellemre, a külsőmre az életben is. Sőt az egyik beszólást, ami a legrosszabbul esett, szintén nő mondta nekem "undorítóan nézel ki".
Nők nagyon durván be tudnak szólni egy másik nő külsejére.
Vagy irigységből vagy azért, mert a nők más szempontból értékelik a nőket, mint a férfiak. Sok esetben szerintem a heteroszexuális nők meg a férfiak nem ugyanazt a típust tartják vonzónak, ezt én már többször észrevettem.
Én amúgy vonzó nőnek tartom, csak nem kedvelem :D
Én így női szemmel mondhatom h nagyon szép nő. Az tény h a szexuális kisugárzása az ami miatt minden hetero férfi nagyon szívleli és mondjuk ezt egy hetero nő nem veszi figyelembe.
És például hetero nőként mondhatom h ha eltekintünk ettől, akkor is szép nő, arcra és alakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!