Melyik férfi parfümöt ajánlanátok?
Szeretem a fűszeres illatokat, de a gyümölcsös is szóba jöhet.
Eddig Paco Rabanne One Milliont használtam, nagyon imádtam, valami ehhez hasonló illat jó volna. Ezt már azért nem akarom venni, mert főleg 16-25 közti korosztály használja, én meg a 25-t nemrég töltöttem be, így ehelyett a tini - és már lassan tucatillattá vált - parfüm helyett valami komolyabbat keresnék.
Mivel csak alkalmanként használok drágább parfümöt, ìgy 50 ml-es kibírja nálam majdnem egy évig, és max 15-18 ezret szoktam rászánni, az One million kijött ennyiből.
Szóval fontos az intenzitás, és, hogy ne nagyon atom erős, de érezhetően, enyhén hivalkodó illata legyen, és legalább 4-5 óráig azért érezzen. Van pár ötletem, amit szavazásra bocsátok, de aki tud jobbat, az ossza meg válaszban nyugodtan.
Prada L'homme, nem a legolcsóbb, viszont nagyon sokáig érződik az illata. Nem agresszív erős parfüm, hanem kellemes friss. Sokan úgy gondolják, hogy olyan mint egy nagyon finom ruhaöblitő illata. Nekem az egyik kedvencem :D
Más esetleg ami nyári Salvatore Ferragamo F Black (ez olcsóbb)
Creed Aventus (ez viszont már a nagyon drága kategóriába sorolható, viszont nagyon jó illata van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!