Ha az egyik szemöldököm jóval fentebb van, mi a teendő?
Már régen ilyen, de akkor is zavar, hogy az egyik fél centivel feljebb kezdődik és az egyik kerek a másik egyenes.
Idegesítő, de nem tudom szedéssel jobbá tenni.
Mi a teendő?
Menthetetlen?
Vagy valakinek volt már ilyen és talált rá megoldást?
Köszönöm szépen.
Úgy kell elképzelni, hogy teljesen aszimmetrikussá teszi a tekintetem, mert olyan mintha az egyik mindig fel lenne vonva a másik megmintha aggódna, és emiatt például az emberek megkérdezik mindig mi a bajom.
Szeretnék ezen változtatni
Nekem is - meg mindenkinek - asszimetrikus, még ha nem is ilyen extrémen, mint neked.
Én azt, ami lejjebb van mindig alulról szedem, ami fentebb, azt meg felülről. Illetve sminkelésnél fordítva, a lentebbihez felül rajzolok hozzá egy kicsit, a fentebbihez alulról. Így nagyjából azért egy magasságba kerülnek, legalábbis kevésbé feltűnő az asszimetriájuk.
Egyébként tudatosan is lehet rajta javítani, én észrevettem, hogy az az arcomnak a "lusta" fele, ahol lentebb van a szemöldököm, mert tényleg mindig a másikat vonom fel, illetve a számat is többet/jobban mozgatom az arcom "aktívabb" felén (ezen az oldalon fentebb is van a szám sarka is pl.)
Olyan ez, mintha mindig csak egy karodra edzenél, az is asszimetrikus lenne. Egy ideje tudatosan figyelek rá, hogy az arcomnak a lustábbik felét is ugyanúgy használjam, mint a másikat, és észrevehető a javulás, sokkal kevesebb időt kell reggel sminkeléssel töltenem, hogy nagyjából szimmetrikusnak tűnjön az arcom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!