Melyik korban a legszebbek a nők? (pontosan)
De most olyan dolgokat mondtál, amik akkor is rendben lehettek volna már. Ha még most is pattanásos lennél és kuszák lennének a fogaid, akkor fiatalon néztél volna ki jobban. Ha fiatalon is már szépek a fogaid és a bőröd, akkor is fiatalon néztél volna ki jobban.
Mi most általában a korral összefüggésben beszélünk a szépségről. A bőr rugalmassága, fiatalsága, az hogy a férfiak a fiatalt látják termékenynek és szépnek (az idősebb szép nők is azért szépek, mert ezekből egész sokat meg tudtak őrizni idős korukra is).
Ha magamból indulok ki, akkor 19 évesen borzalmasan néztem ki önmagamhoz képest... a csúcs talán 23 évesen volt, de azóta nem sokat változtam, szóval még most is tart kb... 25/L
viszont most van több pénzem magamra és rudatosabb életmódot folytatok, ez is sokat számít
A 25 utáni elsárkányásodásról: kedves kommentleő, egy nő akkor kiabál, ha nem kapott meg valamit. Ha valami hiányzik az életéből. Nem véletlen mondják, hogy egy nő a megfelelő férfi mellett ragyogni kezd. Én ezt akkor vettem észre, mikor 8 év után szétmentünk az exel. Azóta senki nem flegmázik velem, ha pl. nincs otthon kenyér. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, rengeteg idő jut magamra. Eleinte nem is értettem, hogy a kolléganőim miért mondják egyre gyakrabban, hogy nagyon jól nézek ki, ragyogok. Utána sorra kaptam a randimeghívásokat. Volt olyan, aki 22-nek nézett, azért akart randira elhívni. :) Semmit nem változtattam magamon. Nem festem a hajam, nem volt fogszabályzásom. Az öltözködési stílusomon sem változtattam.
És hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem ez változó. Mint minden ez is relatív. Már valaki hiába van rendben fiatalon, látszanak bizonyos dolgok. Én ezt úgy hívom, hogy a sorsa az arcára van írva. Nem véletlen mondta Chanel, hogy "Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz." A belső szépség idővel kiül az arcra, de a csírái már ott vannak fiatalon is az arcon.
Nem teljesen egyezek azzal, hogy csupán pénz kérdése, illetve a körülményeké. Ismerek olyan nőt, aki már a 2, nyaralót veszi a Balatonnál, tehát anyagilag nem a mindennapi kenyérért küzd. Viszont egyáltalán nem ad magára. Nem figyel az étkezésére, nem visel fülbevalót, egy egyszerű cicagatyába jár egy agyonmosott pólóval, általában kerti papucsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!