Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik korban a legszebbek a...

Melyik korban a legszebbek a nők? (pontosan)

Figyelt kérdés
Általában.

2021. ápr. 2. 13:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
10. Ezt nem bántásból mondom, de hagyd csak meg az ellenkező nemnek, hogy eldöntse rólad, hogy mikor lát téged a legvonzóbbnak. Gondolj bele ugyanez igaz a férfiakra is, akik azt mondják ők 40 meg 50 évesen érzik magukat a legjobb formában. Hát ott is inkább hagy döntsék el a nők ezt. Ugyanígy a nőknél is a férfiak.
2021. ápr. 2. 14:49
 12/22 Metionin ***** válasza:
87%
11. Az ellenkező nemtől is most kapom a legtöbb bókot. Nem kell ehhez nagy tudás, ránézek az 5, 10 meg 15 évvel ezelőtti képeimre és ordít a különbség. Kétlem hogy akkor tartottak volna szebbnek amikor csont és bőr meg pattanásos voltam vagy amikor még nem voltak rendben a fogaim.
2021. ápr. 2. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:

De most olyan dolgokat mondtál, amik akkor is rendben lehettek volna már. Ha még most is pattanásos lennél és kuszák lennének a fogaid, akkor fiatalon néztél volna ki jobban. Ha fiatalon is már szépek a fogaid és a bőröd, akkor is fiatalon néztél volna ki jobban.

Mi most általában a korral összefüggésben beszélünk a szépségről. A bőr rugalmassága, fiatalsága, az hogy a férfiak a fiatalt látják termékenynek és szépnek (az idősebb szép nők is azért szépek, mert ezekből egész sokat meg tudtak őrizni idős korukra is).

2021. ápr. 2. 14:59
 14/22 Metionin ***** válasza:
100%
13. Igen pont ezt mondom hogy kinek milyen korban sikerül ezeket rendbehozni. Hiába 20 éves valaki ha pont akkor van elhízva vagy akkor pattanásos. Értelemszerűen akinek mindez a kezdetektől megadatott, annál más dönt, talán a bőr állapota, ráncok, lógó mell, narancsbőr meg ilyesmik. Egy tökéletes alapanyag-testtel rendelkező nőnél, aki nem stresszel, jó körülmények között él és nincs gyereke azt mondanám hogy 25-35 éves kor a csúcs.
2021. ápr. 2. 15:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Na ezzel a 25-35 között a csúccsal férfiként egyáltalán nem értek egyet. 10-ből 1 nőnél lehet, hogy így van, de ott a másik 9.
2021. ápr. 2. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha magamból indulok ki, akkor 19 évesen borzalmasan néztem ki önmagamhoz képest... a csúcs talán 23 évesen volt, de azóta nem sokat változtam, szóval még most is tart kb... 25/L

viszont most van több pénzem magamra és rudatosabb életmódot folytatok, ez is sokat számít

2021. ápr. 2. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Teljesen személyfüggő, nem lehet általánosítani, hiába próbálkoztok.
2021. ápr. 2. 16:42
 18/22 anonim válasza:
100%

A 25 utáni elsárkányásodásról: kedves kommentleő, egy nő akkor kiabál, ha nem kapott meg valamit. Ha valami hiányzik az életéből. Nem véletlen mondják, hogy egy nő a megfelelő férfi mellett ragyogni kezd. Én ezt akkor vettem észre, mikor 8 év után szétmentünk az exel. Azóta senki nem flegmázik velem, ha pl. nincs otthon kenyér. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, rengeteg idő jut magamra. Eleinte nem is értettem, hogy a kolléganőim miért mondják egyre gyakrabban, hogy nagyon jól nézek ki, ragyogok. Utána sorra kaptam a randimeghívásokat. Volt olyan, aki 22-nek nézett, azért akart randira elhívni. :) Semmit nem változtattam magamon. Nem festem a hajam, nem volt fogszabályzásom. Az öltözködési stílusomon sem változtattam.

És hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem ez változó. Mint minden ez is relatív. Már valaki hiába van rendben fiatalon, látszanak bizonyos dolgok. Én ezt úgy hívom, hogy a sorsa az arcára van írva. Nem véletlen mondta Chanel, hogy "Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz." A belső szépség idővel kiül az arcra, de a csírái már ott vannak fiatalon is az arcon.

Nem teljesen egyezek azzal, hogy csupán pénz kérdése, illetve a körülményeké. Ismerek olyan nőt, aki már a 2, nyaralót veszi a Balatonnál, tehát anyagilag nem a mindennapi kenyérért küzd. Viszont egyáltalán nem ad magára. Nem figyel az étkezésére, nem visel fülbevalót, egy egyszerű cicagatyába jár egy agyonmosott pólóval, általában kerti papucsban.

2021. ápr. 2. 18:38
 19/22 anonim válasza:
Előző vagyok, az lemaradt, hogy 32 vagyok. :)
2021. ápr. 2. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
11- es miért idegen emberek döntsék el a Metionról hogy mikor a legvonzóbb? Szerintem magasról kellene tennie mások véleményére, fő hogy önmagának tetszen, érezze jól magát a bőrében.
2021. ápr. 2. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!