Ilyenre vágta a hajam a fodrász szerintetek ciki ez a frizura? Akik láttak azok szerint jól áll.
2010. aug. 20. 12:13
11/28 A kérdező kommentje:
Eddig is ilyen volt és ő csinálta szóval ki kellett volna igazítan nem értem elől h lett ilyen rövid
2010. aug. 20. 12:21
12/28 A kérdező kommentje:
elől is kellett volna vágni kb 1 centit erre ő 6 centit vágott akkor már késő volt
2010. aug. 20. 12:21
13/28 anonim válasza:
Én tudod mit tennék ha ilyenre vágná? Vennék póthajat és felcsatolnám minden reggel:D Ez rettenetes.
15/28 anonim válasza:
hallod.. én is igy jártam.. vittem fényképet.. azt sokkal rövidebb lett -.-
annyira gázul néztem ki.. :(
és még tuttomra is adták h a hosszú haj jobban állt. ugyhogy már egy ideje azt várom h megnőljön, és levágjam magamnak.. (vagyis megigazitsam..)
16/28 anonim válasza:
Hú nekem ez nagyon tetszik, én is ilyet akarok :)
Amúgy meg: Ha látod, hogy ott is vág ahol nem kéne, nem ülni kukán a székben, hanem szólni neki! Utána TE fogod magad rosszul érezni, mert nem olyan lett amire vágytál, szóval ennyit megér! De gondolom még fiatal vagy, azért nem mertél szólni...
17/28 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy rettenetes de ilyen rövid alatt nagyon béna ha kilátszik h póthaj
2010. aug. 20. 12:23
18/28 anonim válasza:
Tyra Banks szerint a rövid haj kiemeli egy nő szép arcát.
Valóban.
Nem takarja el.
19/28 A kérdező kommentje:
25 vagyok kb 10 éve hozzá járok a hajam 1 éve ugyan olyan minden hónapban csak kiigazítja és amikor láttam h egyik oldalt levágja akkor késő volt szolni
2010. aug. 20. 12:24
20/28 anonim válasza:
Mellesleg ez nem egy olyan frizura amit otthon ne tudnál levágni magadnak ha kicsit megnő. A fodrászok úgy vágják ahogy ők jónak látják, hiába mondod hogy te mekkorára akarod. Máskor inkább fogj egy ollót és magad vágd. Jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!