Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen egy nem pozőr, de nem...

Milyen egy nem pozőr, de nem is elhanyagolt punk? Linkelnél képet?

Figyelt kérdés

Minden ilyen kérdésnél ez a két véglet jön elő. Nagyon unom már.

Szerinted milyen az arany középút?

2010. aug. 19. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
mert divatpunk vagy :)))))))))))))))))))
2010. aug. 26. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Scatman nagyon lekezelő vagy. Én a másik félnek adok igazat.

Azt mindenki tudja, hogy az Alvin és a mókusok egy szaros divatpunk zenekar. Ráadásul nem is nagyon kreatívak, mert alig van saját számuk. Stílusokat meg ne keverj, mert olyan, hogy punkrock nem létezik, egyszer egy idióta kitalálta, a sok hülye meg azóta szajkózza. Vagy punk vagy rock.

Amúgy a zenének és a punknak nem sok köze van egymáshoz, ismerek olyan punkot aki nem hallgat punk zenét, sőt nem is szereti.

Amúgy meg nem értem, hogy ítélhetsz ennyire, ha punknak tartod magad, biztos volt már olyan, hogy téged is lenéztek a külsőd miatt.

Szóval nem jelenteném ki, hogy akinek nincs hol fürdenie az magának köszönheti.

2010. aug. 26. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Na jó, még egy. Most miért kell fikázni Alvint, mondván, divatpunk? És az téged miért zavar, ha én szeretem? Nehogy már csak azért legyen valaki punk, mert punk zenét hallgat. És ha a punk rock nem tetszik, nem kell hallgatni. Szeretek soksok NEM DIVATPUNK zenekart is... The Clash, Ramones, Sex Pistols... Ez is divatpunk, főokos?

A Groove Coverage sem punk, mégis szeretem, na ehhez mit szólsz? Kit érdekel, ki milyen zenét szeret?

A punk stílus nem a punk zenénél kezdődik, megsúgom.

2010. aug. 27. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

Édesanyád büszke lehet, hogy ilyen jólnevelt vagy..

Sokmindent megismételtél az én válaszomból, úgy előadva, mint saját gondolataidat. Egyéniséged ezek alapján gyakorlatilag egyenlő a nullával.

Én meg az ilyen kis nethuszárokat szeretem, mint te, aki nagyon kemény így a gép mögül. Azért kíváncsi lennék, hogy szemtől szemben hogy viselkednél.

Van egy tippem..

Amúgy az nem baj, hogy Alvint hallgatsz, csak ne add úgy elő, hogy ez egy őspunk csapat.

Egyszerűen a hozzászólásaidból süt, hogy divatpunk vagy.

2010. aug. 27. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a punk stílus nem a zenénél kezdődik, hiszen én is hallgatok punk zenét(Ramones, Sex Pistols, The Casualties, Prosectura) mégsem úgy öltözködök. Ha az utcán látna vki meg se mondaná rólam, hogy szeretem a punk zenét. És verhetném magam, hogy én vagyok a nagy egyéniség, de nem teszem. Azt meg nem tudom, miért kell ilyen alpári módon válaszolni, mert nem értek egyet veled. Talán azért, mert látod, hogy igazam van és gyerekes módon nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, ezért elkezdesz szapulni, holott nem is ismersz. Szerintem szállj le a magas lóról, mert az életben lesznek még csalódásaid...
2010. aug. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!