Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan mossam a ruhaimat úgy...

Hogyan mossam a ruhaimat úgy hogy megtartsák a színüket?

Figyelt kérdés

Sok jó minőségű ruhám meg fehérneműm elvesztette azt a szép új színét (lehet magas fokozaton mostam és osszemostam őket) általában 30C és 2 kupak oblito.. valami tipp?

Pl a rikito narancssárga fehernemumbol Ilyés fosos sárga lett :Ddd..:(

Meg a fehér blúz sárgás stb..

Hogy válogassam szet őket és miket használják?

Fehérnemű mind intimissimi, bluzok, szoknyak, harisnya, hosszú ujjú (ezeket hordok és mosok) na meg persze edző cucc

2021. márc. 19. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Használj a mosásokhoz színfogó kendót...

Mivel egyedül lakom elég kevés az esély arra, hogy rövid időn belül összegyűlik egy-egy színből egy teljes adagnyi mosás, de mióta a színfogó kendővel mosok minden mehet mindennel és abszolút nem tapasztaltam színkopást vagy elváltozást sem. K2r és Vanish márkát is próbáltam, mindkettő bevált.

2021. márc. 19. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a fehéreket mindig külön mosom, fehérítővel. Sok feketém is van, azok gyakran összegyűlnek, Perwoll Dark jó hozzájuk. A többit meg valami színvédő mosószerrel, esetleg kifordítva, a kényesebbeket mosózsákban. Az előttem írt színfogó kendő is hasznos.
2021. márc. 19. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a dm saját mosószereit használjuk, logikusan fehéret a fehérhez, feketét a feketéhez, színeset a színeshez... és nem lesznek fura színűek a ruháink, mert színek szerint mossuk őket, ami meg ereszt vagy gyanús hogy fog, azt színfogó kendővel mossuk. ennyi. (két kupak öblítő szerintem mondjuk nagyon sok, de ez egyéni ízlés kategória, mennyire legyen öblítőszaga)
2021. márc. 19. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mindent kifordítva mosok, kendővel, 4 féle szín szétválasztva, mégis gyorsan fakulnak...
2021. márc. 20. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Gondolkodtam én is a kendon!

De lehet így célszerűbb! A mennyiség ezekből a termékekből? Perwoll meg a fehérito stb.. hány fokon mossak innetol és hideg vagy meleg vízzel?

Pl vettem nem reg egy ruhát és olyan szép tapintása volt és kimostam és most meg ilyen harsh nagyon.. vagy amikor megvettem a drága intimissimi fekete haloruhat ami selyem 1-2 mosás után már nem volt olyan szép tapintású.. ha pár ruhadarabot “elrontottam” ezekkel helyreáll vagy erre is van külön szer?:)

2021. márc. 20. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!