Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Januárban elkezdtem edzeni...

Januárban elkezdtem edzeni illetve odafigyelek a kalóriákra, viszont azt vettem észre, hogy striák jöttek a fenekemre,ott eddig sose volt csak a combjaimon. Van rá mód, hogy eltünjenek vagy barátkozzak meg velük?

Figyelt kérdés
Fogyni sajnos még csak nagyon minimálisat sikerült (1 kg, és olyan 8at szeretnék leadni).
2021. márc. 18. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen különböző krémek, meg minden fene, de szerintem először is barátkozz meg a ténnyel, hogy vannak striáid ott is. Szerintem nincs velük baj, nem csúnyák. Szóval ne érezd magad miattuk rosszul. Aztán pedig vannak különböző krémek, dolgok a striák eltüntetésére, de nekem igazából nincs velük tapasztalatom, csak hallottam róluk. Viszont nekem is vannak striáim, és a legtöbbjük több év alatt annyira elhalványult, hogy csak akkor látszik, hogy vannak, ha valaki szándékosan azt keresi rajtam. Szóval szerintem hagyd az időre a dolgot, majd lassan elhalványulnak.
2021. márc. 18. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet tulsagosan izmosodsz? Be kellene allitani rendesen a feherje, szenhidrat stb szamaidat a kaloria szamolason belul, es amig a zsirbol fogysz, addig edz keveseb sulyokkal(vagy lajtosabban csinald a guggolasos ill popsi-comb gyakorlatokat)

Kremet pedig mindenkeppen hasznalj, es igyal sok folyadekot, meregtelenito teakat. Szedj borre vitamint.

2021. márc. 18. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
2es vagyok, azt lehagytam, hogy egyebkent semmi problema a striakkal, szoval ne stresszelj emiatt.
2021. márc. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!