Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az akinek bejössz/tetszel...

Az akinek bejössz/tetszel szebbnek/jóképűbbnek lát téged mint amilyen igazából vagy?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 12:41
 1/9 anonim válasza:
100%
Igen
2021. márc. 17. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mindenki szebbnek/jobbnak látja másoknál azt, akibe szerelmes vagy akihez vonzódik
2021. márc. 17. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igen. Én elég önbizalomhiányos vagyok, hajlamos vagyok csak azt látni magamon, ami nem szép. Ez valószínűleg onnan ered, hogy gyerekként nagy orrom volt, vastag szemüvegem és még lehetne sorolni...hát enyhe kifejezés, hogy nem voltam valami szép. Viszont azóta volt plasztikám, szép egyenesre vasalom a hajam, kontaktlencsére váltottam, és sportolok is, szóval sokkal szebb lettem, mint voltam, viszont sajnos az önbizalomhiány megmaradt...pedig nagyon sok pasinak bejövök.
2021. márc. 17. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Ja várjunk, kicsit eltértem a kérdéstől - szerintem a pasik pont annyira szépnek látnak, mint amennyire valójában vagyok, csak én nem látom magamat annyira :D
2021. márc. 17. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon önbizalom hiányos vagyok. Nem tudom elhinni soha ha tetszem valakinek, pedig már mondták páran. Magamat bűn rondának tartom
2021. márc. 17. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így van.
2021. márc. 17. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt szebbnek lát, mint amilyen valójában vagy. Másrészt nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Én pl. sok olyan pasit találtam már tök helyesnek, akiktől a barátnőim sikítófrászt kaptak, és fordítva :)
2021. márc. 17. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják azt, hogy a szerelem vak 😚
2021. márc. 17. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. márc. 17. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!