Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szép szemöldököm?

Hogyan lehet szép szemöldököm?

Figyelt kérdés
Sose foglalkoztam a szemoldokommel. De elgondolkodtam rajta, hogy kezdek vele valamit. Kozmetikus tudja, hogy nekem milyen forma áll jól és megtudja nekem csinálni? Másoknak olyan szép "hosszú" és ívű, azt, hogy csinaljak?😀 Bárki szemöldökebol meg lehet?
2021. márc. 16. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem linkelj egy fotót hogy most kb milyen
2021. márc. 17. 00:27
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Menj el egy jobb hiru kozmetikushoz, siman megcsinalja. Budapesten ajanlom a BeautyPest-et
2021. márc. 18. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikus ért hozzá. Bármilyen szemöldököt nem lehet akármilyenből kihozni, ha így is lenne akkor se biztos, hogy neked jól állna míg valakinek igen. Mindenki más. Szerintem a lényeg, hogy ápolt legyen.
2021. márc. 19. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos, hogy milyen formájú az arcod. Az határozza meg hogy neked milyen szemöldök illik.
2021. márc. 20. 03:12
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: És azt a kozmetikus tudja? Hogy az én arc formámhoz milyen illik?
2021. márc. 21. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok, szerintem igen.

Én is kozmetikusra bízom és jobban is járok így

2021. márc. 21. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikus biztos tudni fogja, nekem is ő szedte ki elősször, de most már magamnak csinálom, gyanta, és tartós szemöldök festékkel.
2021. márc. 28. 20:22
 8/8 anonim válasza:
100%

Első alkalomra mindenképp kozmetikust javasolnék, viszont olyat, aki szemöldödökre van specializálódva.

Én nagyon megjártam első alkalommal (igaz ez több mint 10 éve volt), olyanhoz mentem, aki csak mellékesként foglalkozott szemöldökkel, borzalmas lett.

Most már magamnak szedem, viszont évente egyszer kétszer elmegyek "igazításra", BeautyPestnél jártam már többször, nekem bevált. Arcformádhoz igazítják, folyamatosan kérdezik tetszik-e, maximális figyelmet kapsz.

2021. márc. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!