Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Titeket mennyire...

Srácok! Titeket mennyire zavar az, hogy ha a lánynak van egy kis hasa?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? Nem lapos, kis has van azért

A mell kicsi viszonylag & a fenék formás.

Ez mennyire visszataszító?

Titeket zavar?

btw 16/L

2021. márc. 10. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Karakterfüggő. Én például nem vagyok olyan röghöz kötött, hogy "csak a szőke, meg a vékony, meg az akármi" ideál járjon csak az eszemben. Így leírva, szerintem aranyos megjelenésű lehetsz, persze, ha magadra gondoltál...
2021. márc. 10. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó az
2021. márc. 10. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne izgasd magad ilyeneken!

Nyilván lesz pasi, aki azt mondja hogy "fúj, rengő háj, fel se állna rá" lesz olyan pasi aki azt mondja hogy "nem tetszik, egy csontváz az egész lány, nincs mit fogni rajta" és lesz olyan is, aki szerint pont tökéletes.

Teljesen fölösleges ide kérdést kiírni erről, mert úgyis tudjuk mind a ketten, hogy VAN olyan pasi, akinek pont ez jön be, de NEM MINDEN pasinak fogsz tetszeni. Innentől csak az a kérdés, hogy aki pont tetszik neked, annak te is fogsz-e.

2021. márc. 11. 08:29
 4/4 anonim válasza:
(Véletlenül privátban írtam, ne haragudj, de itt van mégegyszer) Egyáltalán nem visszataszító, mindenkinek más jön be, de szerintem nem a külső a lényeg. És ha a belső tetszik, akkor a külső is fog, nem tudom tudat alatt e vagy sem, de nálam teljes mértékben így van. Annak ellenére, hogy elég komolyan sportolok (és látszik is), simán bejönnek a husisabb lányok, még akkor is, ha csak simán kedvesek velem, és jó velük beszélgetni. (Nyilván van még sok dolog, ami hozzáad egy lányhoz, de azok is leginkább a belső tulajdonságok) 15F
2021. márc. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!