Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túlzott izzadás ellen mit...

Túlzott izzadás ellen mit lehet tenni? A jóga/gyakorlatok használnak rá? Nem merek színes cuccot felvenni mert folt van a hónaljamnál :S

Figyelt kérdés

14/L vagyok.. MI okozhatja ezt?

Próbáltam már több készítményt. Esetleg vmi házi praktika?

Van köztetek aki ebben szenved ,mit tesztek ellene?

Most kezdem a középsulit és előre félek h mi lesz ,mert főleg suliba izzadok ,de itthon nem.

2010. aug. 18. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:42

detto így...csak én 22vagyok és nem nőttem ki:D

2010. aug. 19. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
2010. aug. 19. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:

bemásolom amit egy másik ilyen kérdésre válaszoltam

olvastam,h a zsályatea is csökkenti az izzadást és még egészséges is(én gyógyszertárban vettem asszem 300 ft volt,de a dm-ben is láttam már) bár én rosszul voltam az ízétől,egyszerűen nem tudtam magamba erőszakolni.de te is kipróbálhatod,hátha neked megy.jah és nekem néha sikerült ellazulnom a suliban és akkor nem izzadtam,de aztán erre rájöttem és bumm mintha vizeslufit dobtak volna a hónom alá.ezzel sikerült [link] (de én csak a lélegzész és a lüktetést csináltam meg és úgy sikerült)

...több ötletről sajnos én sem olvastam:S

2010. aug. 19. 11:57
 14/17 anonim válasza:
Izzadni emberi dolog. hiába veszünk méregdrága szereket. semmit nem érnek. ha valamelyik is használ az azért van meg alumíniumot vagy trisót tartalmaz amely meggátolja hogy a méreganyagok a szervezetből eltávozzanak, így visszajutnak a mellkashoz amiatt pedig a későbbiekben súlyos mellrákot lehet kapni. akkor pedig inkább már izzadunk nem ?? egyébként most is kutatások folynak hogy a mellrák nagy része pontosan ettől van hogy használjuk sorra az izzadásgátló mittomén miket és emiatt több mellrákos lesz és NEM CSAK NŐKNÉL.
2010. aug. 24. 14:38
 15/17 anonim válasza:
úgyhogy én mindenkinek javaslom h nyáron olyan pólót vegyen fel ami növényi szálakból készült azon nem látni meg az izzadságfoltokat vagy pedig sima pántos pólókat vegyen fel . télen pedig párszáz forintért lehet venni egy úgynevezett hónapljpárnát ez egy kis párna olyan vékony mint egy tisztasági betét könnyedén fellehet helyezni és magába szívja az izzadságot ezáltal nincs folt és nem lehet érezni sem valamint szerintem ez a legegészségesebb :D én is ezt használom garantáltan ez a legjobb és mosható is tehát még nem is kell sorra venni őket. mondom nyáron meg a kis pólók és probléma megoldva. akinek meg nem tetszik és mellrákot akar kapni használja a dezodorokat amik ugye részben semmt nem érnek és ennyi
2010. aug. 24. 14:43
 16/17 anonim válasza:
hónaljpárna**
2010. aug. 24. 14:44
 17/17 LutriFort válasza:

Hello!

Én egy éve használom az solutio antisudoricát. Fantasztikus garantált 0% izzadás. És nem egészségtelen,mert nincs benne olyan nagy mennyiségű károsító szer ami ártana szervezetünknek,különben nem lehetne a patikákban vény nélkül kapni!! Nekem bejött. Próbáltam minden szart vettem 3500 ft-ot terméket sz izzadas.hu oldalról dzart se ért.. üdv.

2013. szept. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!