Fiúk! Szerintetek elvesztem a nőiességemet azáltal h levágatom a hajam kb vállig erőre ? Most nagyon hosszú szőke hajam van. Hosszabb vagy rövidebb haj ?
Nekem mindenem a minél hosszabb haj, az a legjobb, ha a lány rá tud ülni.
Ez én vagyok, de mindenki más.
A válig érő haj az tud még nőies lenni, ami annál rövidebb ott én rá sem nézek a lányokra, de vannak akiknek az is tetszik.
Én azt gondolom nagyon alaposan gondold át, mert utána már nem nagyon tudod megnöveszteni, idő is, türelmed sem biztos, hogy lesz rá.
A legfontosabb, hogy neked tetszen, ugyanis a legszebb lány az, aki jól érzi magát a bőrében. Igazából nincs is anná vonzóbb, mint hogy valaki elégedett magával. Ezzel együtt én a minnél hoszabb hajra szavazok, de a lényeg, hogy neked jó legyen!
Mi a baj az előző válasszal? Nagyon le van pontozva, pedig tökéletesen a kérdésre válaszolt.
Szerintem vannak szép vállig érő frizurák, de ez attól is függ, milyen a hajad és mennyi, milyen a nyakad, stb. (Bocsi, én lány voltam.)
Én évek óta növesztem a hajam, de még mindig nem ér a fenekemig, valamennyivel tovább ér hát középtől.
Nagyon örülnék, ha egyszer elérné a fenekemet.
Szerintem jól gondold meg, hogy levágatod-e. 😊 L
3!
Na mi lenne?
Nem vagy jó megfigyelő, itt azt pontozzák fel aki azt írja válaszképpen amit a kérdező olvasni szeretne , illetve amit a többség írt.
Ez egy primitív balkáni szokás, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!