Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap (marc.2) rendeltem...

Tegnap (marc.2) rendeltem sheinröl es azt irta ki hogy kb. 20án jon meg. Ezeket mennyire szokták betartani? vagy ez csak egy ilyen körülbelüli idöpont?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem picivel hamarabb jött (kb 1 hét), mint ahogy írták:)
2021. márc. 3. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Február 24-én rendeltem, papíron márc 11-19 között kell megjöjjön, de ma már beérkezett az országba track alapján. :)

Ha a vámon nem pöcölnek, akkor innentől pár nap lesz, ha a a hétvégét is beleveszem, akkor is itt lesz 10-e előtt szerintem.

2021. márc. 3. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig ilyen 1-2 nappal (a hétvégét nem számolva) előbb érkezett meg a csomag, mint a kiírt időpont. Egy kivétel volt, akkor valamilyen európai (talán belgiumi?) raktárból érkezett a csomag egy része, az pár nap alatt itt volt, jóval hamarabb mint a kiírt időpont.
2021. márc. 4. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!