Tegnap (marc.2) rendeltem sheinröl es azt irta ki hogy kb. 20án jon meg. Ezeket mennyire szokták betartani? vagy ez csak egy ilyen körülbelüli idöpont?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 12:35
1/3 anonim válasza:
Nekem picivel hamarabb jött (kb 1 hét), mint ahogy írták:)
2/3 anonim válasza:
Február 24-én rendeltem, papíron márc 11-19 között kell megjöjjön, de ma már beérkezett az országba track alapján. :)
Ha a vámon nem pöcölnek, akkor innentől pár nap lesz, ha a a hétvégét is beleveszem, akkor is itt lesz 10-e előtt szerintem.
3/3 anonim válasza:
Nekem eddig mindig ilyen 1-2 nappal (a hétvégét nem számolva) előbb érkezett meg a csomag, mint a kiírt időpont. Egy kivétel volt, akkor valamilyen európai (talán belgiumi?) raktárból érkezett a csomag egy része, az pár nap alatt itt volt, jóval hamarabb mint a kiírt időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!