Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK! Szerintetek visszataszít...

FIÚK! Szerintetek visszataszító ha egy lánynak nagy orra van?

Figyelt kérdés
lányok is írhatnak , de főleg a fiúk .:)
2010. aug. 17. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy illik-e hozzá :) De amúgy nem visszataszító.
2010. aug. 17. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire nagy :D

Képet akarunk!

2010. aug. 17. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem attól függ mennyire nagy... nekem is elég nagy, de nem annyira feltűnően azért, hogy ezt vegye először észre az ember.

hogyha nagyon aránytalanul nagy, az nem szép, de nem is visszataszító azért...

2010. aug. 17. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nem.

Nem az orr mérete a lényeg egy kapcsolatban...;)

Attól van fontosabb dolog is.:)

2010. aug. 17. 23:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen , de sokan viccet csinálnak belőle. Pedig erről nem tehet az ember..
2010. aug. 17. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Engem sem éppen pisze orral áldott meg a jó isten, de én imádom! :) Ettől karakteres az arcom, semmi pénzért nem kellene ilyen disznó, turcsi műtött szabvány orr. Azt szoktam mondani, hogy arisztokratikus. :) És a pasiknak is tetszik, észre sem veszik egyből... Hangsúlyozzad ami szép az arcodon, száj vagy szem...
2010. aug. 18. 07:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és soha ne azt nézd, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja! Senki sem tökéletes!!!
2010. aug. 18. 07:17
 8/9 anonim válasza:
Számomra nem, azért egy képet linkelhetnél...
2010. aug. 18. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Az unokatesómnak mindig tök véletlenül az olyan lányok tetszenek akiknek nagy vagy "csúnya" orruk van.:) A legtöbb lány arcát szerintem karakteresíti, sok esetben megszépíti. Nem külön az orrot kell nézni hanem az arc"berendezését" és az összképet.(ez persze a külső, bárki bármit mond, az emberek szemében ez fontos tényező...de azért is a belső a fontos!)
2010. aug. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!