Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nehéz egyenesen levágni a hajat ?

Nehéz egyenesen levágni a hajat ?

Figyelt kérdés
Nem értem egy fodrász aki már több , mint 10 éve dolgozik nem tud egyenesen levágni egy hajat . Semmi mást nem kértem csak hogy egyenes legyen dehát ez néhány helyen rövidebb másik helyen hosszabb . Sajnos nem láttam mikor csinálta , mert valami hülye módon beszárította , mint valami öregasszonynak . Valaki segítsen , hogy kell ezt kijavítani , mert nagyon rossz ráadásul nagyon rövid . Levághattam volna ennyi erővel otthon...

2021. febr. 28. 21:34
 1/4 anonim válasza:
100%

Ha rövid Kkor azt már nehezebb lesz otthon javítani, lehet nem fogalmaztàl elég pontosan? Én mindig mindent többször elmondok mint egy hülye mert nagyon sokszor jártam így hogy nem 100%-ban ugyanarra gondoltunk, így azóta biztosra megyek, akkor is ha hülyének néznek.

Keress egy megbízhatóbbat vagy vannak már rá jobb youtube videók.

Sok szerencsét!

2021. febr. 28. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha teljesen ki van egyenesitve es ugy is latod, hogy nem egyforma hosszu,(viszont pl felul a hajtonel is extralapos a hajad!) akkor igen, nem jol lett levagva valoszinuleg.

amikor kimentel a szalonbol akkor volt benne 'tupir', tartas a hajtoveknel stb?

szerintem csak akkor egyenes az egyenes fazon is, ha a fentiek megvannak(tehat full ki van egyenesitve es a tove lapos)

amikor elfekszed es mas a tartasa, pl forgo miatt stb akkor nem tunik egyenesnek///

2021. márc. 1. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nem egyenes . Váll főlé sikerült neki vágni és a háta ball oldalt sokkal hosszabb elől tudom hagyni míg a másik oldalt nincs haj ami elől maradna . Remélem érhető . Otthon mikor kimostam a hajam és kiegyenesítettem akkor vettem észre , mert a fodrász haj végét kifele száritotta . Mindegy legközelebb nem megyek vissza . Majd anyukám levágja .
2021. márc. 1. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Géppel letolod egy hosszra. Ennyi.
2021. márc. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!