Aki műszempillát hord, nem sajnálja a pénzt rá?
En sem csinaltatnek, de nemcsak a penz miatt, hanem felnek, hogy kihullana a sajat szempillam:( ne gyertek azzal, hogy ha jo a szakember nem lesz baja...
Sajnos volt mar problemam a szememmel es kihullott a fele mindket oldalon, es 1 evbe telt mire visszanott, de mar nem olyan dus, mint 20 evesen
Hasznalok primert spiralozas elott, igy jobb hatast erek el,mint sima szempillaspirallal
(nagyon ritkan begondoritem szempillagondoritovel spiralozas elott, akkor van olyan szep ives es hosszu, mint a 2D muszempilla)
En a sima muszempillat ajanlanom Kerdezo!(1-2ezer a termeszetes ragaszto) es kb ugyannnyi a muszempilla is. Kis gyakorlas es reggelente par masodpercet vesz csak igenybe. Ma mar annyira sokfele es szep van. Nekem a tincses valt be alkalmakkor szoktam feltenni :)
Én ezt a szempillaspirált használom
Sokkal szebb, íveltebb és hosszabb hatású a saját szempillámnál. 2 bázisú.
Loreal falshe lashes Superstar
Szerintem sokat dob az önbizalmon is. Legalábbis nekem dobott rajta. Pedig csak 2D van, és 9mm hosszú a szélén, nem 12mm-es,tehát természetes hatású a hossza, csak sokkal dúsabb így :)
Ugyan úgy, ahogy mindennek megy fel az ára így a szolgáltatók is kénytelenek emelni, ott is drágul az alapanyag, a bérleti díj stb stb. És hát ugye, ez egy 'luxus' szolgáltatás.
Kérdésre válaszolva, lehet sajnálnám rá, ha anyagilag sokat számítana. Ezt neked kell tudni mérlegelni. De én pl nem megyek se körmös se fodrászhoz, csak a pilla.
13mas válaszolónak:
De igen, jövök azzal, hogy ha jó a szakember nem lesz baja :) Mert tudom :)
Ezért fontos megnézni, hogy kihez mész, mert van ahol kihullhat.
A nem minőségi alapanyagok használata, a nem megfelelő vastagságú pilla, a nem megfelelő mennyiségű ragasztó, és a pontatlan izolálás(szempillák szétválasztása) következménye lehet, hogy a saját pilláid károsulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!