Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Gelencsér Timi az...

Szerintetek Gelencsér Timi az a típusú szépség akinek mindenki megnézik szépségét?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 24. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Én semmi extrát nem látok benne.
2021. febr. 24. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tartom különösebben szépnek, átlagos
2021. febr. 24. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Akik nem tartják különösebben szépnek, azok mennyivel jobb nők, mint egy ex-szépségkirálynő? És milyen pasik, hogy ennél jobb nőik vannak?

Nekem sem tetszik személy szerint, de egyáltalán nem nevezhető átlagosnak.

2021. febr. 24. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem, főleg ha nincs megcsinálva a haja és a sminkje, hanem csak egy átlagosabb külsővel sétál az utcán. Úgy beleolvadna a tömegbe. Szép amúgy, de azért nem annyira, hogy mindenki megnézze. Nem olyan kiemelkedő vagy különleges a külseje.
2021. febr. 24. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Annak, hogy valaki szépne tart valakit vagy sem, semmi köze ahhoz, hogy az illetö önmaga szép vagy sem, még a legrondább ember is képes meglátni a szépséget vagy rondaságot!

Másrészt Gelencsér Timi - meg a többi aktuális szépség - nem szép, csak megfelelöen van sminkelve, a most divatos beállásokban fotóztatja magát, egyáltalán nem természetesen kinézö szép nö, hanem egy "mübaba".

2021. febr. 24. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

Ez a fej?: [link]

Nem, ez még nem az a szint...habár...itt sokan P. Barbira is kicsapják.

2021. febr. 24. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Szép, de eskü én saját magamat és sok más random lányt az utcán szebbnek látok. Ez van. Ezeken a szépségkirálynő választásokon szinte mindig ilyen tök középfejű csajok indulnak.
2021. febr. 27. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen #7 semmi eredeti nincs bennük. Derékig érő barna haj, barna szem, kiló vakolat. Megnéznék egyszer egy szeplős, vörös csajt is szépségkirálynőként, nem hinném, hogy ilyen csajok nem jelentkeznek. Írom ezt nőként.
2021. febr. 27. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
21%

Én nem tartom annyira szépnek. Igaza van az előttem szólóknak. Agyon van sminkelve.

Utolsó, szeplős vörös hajú vagyok de nem hiszem hogy mehetnék modellkedni😂

2021. márc. 1. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Nem igazán tetszik, átlagostól egy picit szebbnek látom, de ettől még az átlagosnak a felső foka, nincs meg neki a karakteres arc és túl a felszínen mozog, egyéniség nélkül. Itt a szeplős vörös modell csaj, ő pl. mérföldkövekkel szebb:

www.instagram.com/alexinagraham

2021. márc. 15. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!