Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az izzadás...

Mit tegyek ha az izzadás izzadság foltot hagy ??

Figyelt kérdés
Sokszor észrevettem hogy ha pl elkezdek ugye izzadni akkor ha egy feszülős felső van rajtam akkor a honaljánál meglátszik az izzadás ... mit tudok ez ellen csinálni? Valakinek egy otthoni praktika vagy akármi??Vagy egy nagyon jó izzadás gátló ? Mert az se segít kb..

2021. febr. 23. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Nem tudom mennyi idos vagy de nekem ilyen problemam 13-14 eves koromban volt, aztan azota ok nelkul (futas miatt stb) nem szoktam durvan izzadni. En ilyen termeszetes alapanyagokbol allo dezodort hasznaltam es az valamennyit segitett a helyzeten
2021. febr. 23. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Akkor most használsz csak nem segít? Ezt nehéz elhinni mert már lehet nagyon jókat kapni. A stiftek elég jók, tartósabbak mint az izzadásgátló dezodorok. De a Dove-nak van a Dove Maximum Protection aminél jobbat még nem próbáltam. Az utolsót extrém izzadásra ajánlom.
2021. febr. 23. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
A legelső, hogy találj olyan izzadásgátlót, ami neked beválik. Ha azzal együtt is foltos a ruhád, akkor vagy vegyél a felsőd alá technikai sportpólót (ami elvezeti a nedvességet és gyorsan szárad), vagy lehet kapni ruha hónaljába ragasztható cuccot, ami felszívja.
2021. febr. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!