Szerintetek ennek a lánynak jó alakja van?
2021. febr. 22. 12:44
1/9 anonim válasza:
szerintem nagyjabol oke, olyan atalgos jo. amugy en is hasonlo vagyok :D
2/9 anonim válasza:
Igen, nagyon jó alakja van. Nekem legalábbis nagyon tetszenek az olyan nők, akik olyan magasak, mint egy pálmafa.
3/9 Metionin válasza:
Alapvetően jó, szép hosszú lábai vannak, csak nekem kicsit izomtalan a combja és a feneke.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, Hármas, egyébként pont rátapintottál, mire vagyok a leginkább kíváncsi :)
Pedig én rendszeresen sportolok, de valamiért a fenekem nem akar formásodni. A combom viszont igen. (lehet én csinálom rosszul a feladatokat, de akkor szólna az edző)
2021. febr. 22. 13:02
5/9 Metionin válasza:
Nem egyformán izmosodnak a részek, nekem meg fordítva volt, a fenekem volt mindig izmos, a combom meg vékony pedig én is sportoltam szinte egész életemben. Csak jó sokára jött fel olyan izmosra mint amilyen a fenekem eleve volt.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik amúgy 😅😅
Ha ilyen 175(-180) körül van az a legjobb, mert én 185 vagyok
7/9 anonim válasza:
Huu, nekem nagyon bejon ez a lany, arcra es alakra is. Hany eves, nem tudod veletlenul?
8/9 anonim válasza:
Szép, csinos. A vékony lányok a legnépszerűbbek :)
9/9 anonim válasza:
Nem tetszik, amolyan botsáska testfelépítés.
A húsikásabb mufflandokat szeretem.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!