Ciki, ha 14 évesen nő a mellem?
15 leszek februárban, és még alig van mellem...
most kezdett nőni...
de nagyon lassú folyamat.
félek h cikizni fognak a suliban...
már majdnem mindenkinek van:((
mit tudnék tenni?
tanácsok?
köszi
Köszi, hogy bíztattok...:)
és remélem hogy nekem is szép nagy melleim lesznek:)
Az én mellem 11 éves koromban kezdett nőni, hidd el, nagyobb szívás, engem azért piszkáltak, mert volt... 14-15 évesen már javában C-kosár, de nem szerettem.
Az egyik legjobb barátnőmnek mindig pici melle volt, most (20 éves) nagyon szép mellei vannak, teljesen jó méretben, szóval ráérsz. :) A mell egyébként állítólagosan 20-21 éves korig nő, szóval semmi probléma.
Tenni nem tudsz mit, és nehogy bedőlj bármiféle csodaszernek... Várni kell, ennyi. :)
Örülj legalább hogy nem lóg...inkább a kismell minthogy lógjon :) és még fejlődésbe vagy.Nekem sincs valami húdenagy mellem mégis jól érzem magam.
15/L
már kezdek beletörődni...:)
kösz, hogy bíztattok
szerintem nem ciki, az sokkal cikibb ha valaki tömi a melltartóját =/ volt egy csaj az osztályunkban ő is ezt csinálta és nagyon sokat cikizték miatta.
amúgy nekem is viszonylag korán megnőtt a mellem és engem amiatt csúfoltak, cikiztek, főleg 2 lány. szerintem a lányok sokkal gonoszabbak ilyen téren mint a fiúk.
"sztem vegyél pushup melltartot vagy tömd ki zokni val :-)" <- NA PERSZE!
Nekem 1 éve volt, hogy beszólogatott miatta... egyik fiú osztálytársam. Most 14 vagyok, szeptembertől középsulis, és tudod, mi történt?:) Az az osztálytársam, aki beszólt, rámírt MSN-en, hogy találkozunk-e valamikor, mozizni vagy ilyenek. Ha azt mondom, durván lekoptattam, akkor az enyhe kifejezés! ;)
Amúgy fél éve még én is szomorkodtam, de már megszoktam. Sok barátnőmnek kis melle van. Legközelebb beszólnak, már oda se fogok figyelni. Te se tedd. :) Emiatt nehogy fogyjon az önbizalmad, sőt...! Nézd meg a világ topmodelljeit, nincs nagy mellük, mégis sokan rajonganak értük.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!