Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hajbeültetés magas homlok...

Hajbeültetés magas homlok miatt vélemény?

Figyelt kérdés

Mindig is zavart, hogy magas a homlokom (5 ujjammal tudom letakarni). A hajbeültetést fontolgatom a szüleim is támogatnak. Tetszenk a rövid pixie frizurák de a homlokom miatt nem állna jól és a mostani hosszú hajammal is furcsán néz ki. A kérdésem az lenne ti mit szólnátok, ha egyszer csak egy osztálytársatok döntene úgy, hogy hajbeültetésre megy.

17/L

2021. febr. 20. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Én inkább fufrut vágatnék...
2021. febr. 20. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Én jóval idősebb vagyok nálad, úgy írok. Ha van rá pénz, akkor vágj bele, nincs ebben semmi ciki. Viszont arra is készülj fel, hogy lehet semmi eredménye nem lesz. Erre nincs garancia, nem mindenkinek marad meg a beültetett haj. Ismerek is olyat, aki 4 alkalommal ment hajbeültetésre, mind a négyszer kihullott amit beültettek. Rengeteg pénze elment rá, többet nem próbálkozott.
2021. febr. 21. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy gondolod, de vedd figyelembe, hogy átültetés alatt 1 millisre nyírják a fejed. Meg ki tudja, hogy fog kinézni a homlokba ültetett haj :D
2021. febr. 21. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen 1-2 mm-esre vágják majd ha vallalod, menj el ilyen helyre konzultációra

Aki 4-szer csináltatta annak lehet hogy éjjel beleragadt a párnába a frissen beültetett haj, de ezzel nem dicsekedett

Én kétszer voltam és nagyon jó lett

Minimális félmillió lehet a homlok

2021. febr. 21. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem felesleges pénzkidobás, fájdalom, kellemetlenség, stb.

Egy jó frizurával és sminkkel sokat lehet rajta segíteni mindenféle drága beavatkozás nélkül is.

2021. febr. 21. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!