Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire szép az...

Szerintetek mennyire szép az arcom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 19. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Oldalról, meg nagyon vigyorogva inkább ne fotózkodj, mintha nem is ugyan az az ember lenne. Első és utolsó kép alapján szép, középsőkön szerintem csúnya vagy.
2021. febr. 19. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Azért teljesen más a két középsőn, mert ott annyira szét van filterezve, hogy kb nincsenek is arcvonásai.
2021. febr. 19. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon gonosz fejed van, bocsi. De a 2 filteres képen egész szépnek nézel ki, ettől függetlenül.
2021. febr. 19. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon társítalak egy személyhez abból amit látok, neki pedig picit karakteres, de szép arca van.

Tiédről őszintén nem tudom megmondani mire gondolok mivel az első, és az utolsó képen kb. semmi nem látszik az arcodból. A 2. képen oldalról fotózod magad, a 3. pedig kicsit távolról vagy fotózva + lófarok.

Ha teszel fel 1-2 sima képen 12 filter nélkül és kb szemből fotózva akkor tudok konkrétan mondani.

2021. febr. 20. 07:42
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szép.
2021. febr. 20. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon szép vagy!

Nekem tetszel, a képeken is erős nőies kisugárzásod van.

Az egész külsőd megfogott.

F.44

2021. febr. 22. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!