1/16 anonim válasza:
Ehhez a magasságát se ártana tudni.
De pl. 68 kg.
2/16 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy 170 cm
2021. febr. 14. 14:34
3/16 anonim válasza:
Akkor biztos 75-80+. Én 168/68al még a fogyásom előtt egyáltalán nem így néztem ki, azért ekkora hashoz már jó magas testzsírszázalék kell. Bár rajtam sok izom volt, de akkor sem hinném hogy valaki 60X kilóval így nézne ki.
4/16 anonim válasza:
Hú, az hogy kb hány kg azt nem tudom, de hogy 10-15 kg zsírfelesleg van rajta az is biztos.
6/16 anonim válasza:
magassagtol es testfelepitestol fugg, de 70 szerintem tuti van egy atlagos magassaggal.
9/16 anonim válasza:
168 cm 73-75 kilóval így néztem ki, csak picit nagyobb volt a mellem és a seggem. Hasra, derékra hízok, ha hízok és eléggé látványos sajnos.
10/16 anonim válasza:
Én 173cm magas vagyok és 78 kg, hasonlóan nézek ki csak kisebb a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!