Kb. Két hete lett belőve a bal fulcimpám. Miért ájultam el?
Figyelt kérdés
Kb. Két hete lett belőve, ma úgy éreztem begyógyult, nem fájt se semmi. Ki akartam cserélni másik fülbevalóra, viszont amikor betettem szinte egyből elájultam. Mi lehet a probléma, megprobáljam vissza tenni az orvosi fémet? Vagy hagyjam begyógyulni és lövésem újra?2021. febr. 13. 15:21
1/6 anonim válasza:
Egyből elájultál? Ez elég necces. Biztos, hogy megbízható emberrel szurattad? Mert simán lehet, hogy begyulladt, de őszintén szólva akkor se kéne elájulnod tőle.
2/6 anonim válasza:
Lehet korai volt kivenned. Kezelted rendesen?
3/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem betenni,elkezdtem szédülni, foltosan láttam, kép szakadás és arra keltem hogy a földön feküdtem. Arra gondoltam, hogy lehet idegbe lett szúrva és azért történt ez. Mennyi esély van rá?
2021. febr. 13. 16:36
4/6 Metionin válasza:
Egy sima fülbelövéstől nem szabadna ilyennek történnie. Egyébként ájulós vagy (szuri, vér látványa, ilyesmik miatt)? Vérnyomásod okés? Menstruáció?
5/6 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom 99/60 volt utána. Ami mindig ingadozik, egyszer leesik egyszer felmegy.
2021. febr. 13. 17:58
6/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy a vérnyomásod eléggé leesett. Nem a fülbevaló okozta, hanem az agyad pörgött rá. Érdemes lenne a vérnyomásoddal orvoshoz fordulni, hogy kapj rá gyógyszert, ami beállítja, illetve a gyakori vérnyomás ingadozás szív, vagy érrendszeri betegségre is utalhat, amit érdemes minél előbb kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!