Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Izzadságra mit használjak?

Izzadságra mit használjak?

Figyelt kérdés
Nem érdekel semmi drogérias dezodor!!!! Elején hatnak, utána semmit nem érnek. Télen is folyamatosan izzad a hónaljam... mit kenjek rá?
2021. febr. 11. 09:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

Az én hónaljam is folyamatosan izzad... szerintem ez egy normális emberi test működéséhez hozzátartozik. Ha a szaga zavar akkor nekem van egy jó golyós dezodorom aminek van illata egész napos menés és sportolás után is.

Adidas get ready (rózsaszín kupakos)

2021. febr. 11. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáltad már?

2021. febr. 11. 10:02
 3/12 anonim válasza:
0%
4000 ért vettem dm ből golyós deót. az bevált. ilyen árakon keresgélj
2021. febr. 11. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező direkt kiírja, hogy nem érdeklik a drogériás verziók. Ennyire nem tudtok olvasni, 1-es és 3-as?
2021. febr. 11. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
#4 te pedig ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor minek írsz?
2021. febr. 11. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Az izzadás egy természetes dolog. Valójában az lenne a normális dezodor/stift, ami hagyja a bőrt izzadni, de a szagokat semlegesíti. Az izzadásnak oka van, és hosszú távon nem tesz jót annak a megszüntetése.
2021. febr. 11. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
5-ös, te se adtál semmilyen választ. Mit böfögsz ide?
2021. febr. 11. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 én voltam az egyes válaszoló ;D
2021. febr. 11. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Solutio Antisudorica. Gyógyszertárban lehet venni, ezerpárszáz Ft. Én úgy szoktam használni, hogy leborotválom a hónaljam, várok egy napot, utána 3-4 napon keresztül minden este bekenem vékonyan. Utána elég hetente egyszer-kétszer. Fontos, hogy borotválás után sose használd (tapasztalat sajnos), illetve mindenképp este alkalmazd, éjjel van ideje megszáradni, beszívódni.

Néha előfordul, hogy "szúrkál" miközben szárad.

Exodor: ez a SA hígított változata, ugyanúgy gyógyszertárban beszerezhető. Nem volt rossz, de visszaváltottam a SA-ra.

Elvileg van a Vichy-nek egy dezodorja, az is gyógyszertári, drága, én még nem próbáltam de sok jó véleményt hallok róla.

Igen, tudom hogy egészségtelen, káros stb.

De nem akarok és nem is fogok életem végéig fekete felsőkben járkálni, két lépéstől úgy leizzadni hogy a köldökömig ér az izzadságfolt, kínosan érezni magam stb.

2021. febr. 11. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es. Az hogy izzadsz és mekkora mértékben sok mindentől függ. Más is izzad és mások sem járnak emiatt csak feketében. Én sem járok csak abban. Az hogy a karod lent tartod, irodai ülőmunka pl és a hónalj beizzad az természetes. Ez azt jelenti hogy hűti a tested. A szorongás okozhat plusz verejtékezést, ahogy a túlsúly is.

Az izzadást nem szabad megszüntetni. A nyirokrendszerre nagyon nincs jó hatással.

2021. febr. 11. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!