Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől lesz szép...

Szerintetek mitől lesz szép egy nő? :)

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy a belső tulajdonságokkal nincs probléma. Nők és férfiak válaszára is kíváncsi vagyok.

2021. febr. 9. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Van saját stílusa, ad a testére, belső béke, harmónia és öröm sugárzik róla, nem káromkodik, nem dohányzik és nem részegedik le.

N

2021. febr. 9. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Magabiztos, igényes, tudja mi áll jól neki, jó a stílusa, nem közönséges. Figyel a higiéniára, jó frizura, mindig ápolt, tiszta ruházat, ami nincs agyonhordva, kinyúlva, kifakulva. Figyel az arcápolásra, nincs összenőve a szemöldöke, nem hord lekopott bizsu ékszereket. Ha sminkel, jó minőségű termékeket használ, ami nap közben nem folyik el/nem maszatolódik el, nem kopik le. A sminkje pedig ízléses, ha nem tud tusvonalat húzni, akkor inkább nem húz, olyan sminket készít, amit szépen el tud készíteni, a vonásait pedig kiemeli, vagy előnyösebbé teszi.
2021. febr. 9. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Jo a genetikaja az arcanak, jol sminkel, vagy sehogy. Nem elhizott, nem igenytelen. F
2021. febr. 9. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Látszik rajta, hogy ápolt, odafigyel magára. Csini ruhákban jár, de nem krvásban. Csak minimálisan sminkel, és próbál minden másban is a természetességre törekedni.

(Egészségesen él.)

Kb ennyit tudnék hozzárakni magam részéről 😅

(20/F)

2021. febr. 9. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
A csini ruha mit jelent pontosan?
2021. febr. 9. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
2021. febr. 9. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
20%

Nálad egy életunt búvalb..szott kislány a szép nő? :O :D

Kérdező, csini ruha attól függ, hogy kinek mi a stílusa és az alkata.

Számomra ilyen egy csinos ruha, amiben én is nagyon jól érzem magam:

[link] (csak fehérben vagy pirosban)

[link] (én rövid farmerszoknyával szoktam hasonló felső hordani)

2021. febr. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!