Mit csináljak? Levágattam a hajamat, és nem tetszik! Egyszerűen utálom... Szép hosszú hajam volt...
Szép hosszú világosbarna hajam volt a seggem föllött volt a vége... kinyafagtam, hogy vágjuk le és mellig vágtuk, nem akartam volna eddig, én kevesebbet akartam volna. Tudom, egyszerű majd vissza nő! De a gond az hogy az én hajam iszonyat lassan nő! És ami most van azt utálom.... pár órája vágtuk le és most gyűlömöm...
Ti mit tennének a helyemben?
Tudod, minden nő megbolondúl életében legalább egyszer.
Lásd. Tatár Csilla mi lett belőle...
Reméljük nálad ez csak egyszeri eset volt.
F.43
14!
Érdekel a te véleményed..?
A kérdezőnek válaszóltam.
Az ilyen megjegyzések miatt érzik sokan beskatulyázva, feszélyezve magukat és nem mernek semmit se tenni a hajukkal, amitől mondjuk jól éreznék magukat, mert csak a hosszú hajtól lesz valaki nő.
Ez miatt is torzult el sokak megítélése a hajhosszról. Mellig, lapocka alá érő haj rövid!? A váll fölé érő, az rövid.
Elég sajnálatos, hogy ennyire szűklátókörűvé vállnak sokan. Pedig egy rövid frizura is lehet, sőt sok esetben még vonzóbb a hosszúnál. És hogy miért? Mert a viselő erélyességére, vonz erejére fekteti a hangsúlyt és nem arra hogy ő egy darab haj, a többi meg nem számít.
Értem én a védőbeszédet, hisz a nők rettentő nagy önérzetét sérti a megjegyzésem, na de mi a helyzet azokkal a férfiakkal akik nem érzik magukat komfortosan szőrösen és ezért epilálnak.
Nekik nem sérül a lelkiviláguk a sok kislány egyöntetü kommentjétől akik lebúzázák meg nem tartják férfinek mert nincs rajta szőr?
És egy példa, hogy miről is írtam..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Amilyen az adjon Isten... Amúgy írtál egy ostobaságot, amire az reagál, aki csak akar, nem kell a te véleményedhez és érdekeltségedhez senkinek igazodni. A válaszoltam pedig rövid o.
A linkelt kérdés se bizonyít semmit, felőlem aztán szőrteleníthet egy pasi, és rajtam kívül még sokakat nem érdekel. Fújoló hozzászólásokat sem csak nők írnak ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!