Az alábbiak szerint keresnék parfümöt?
Figyelt kérdés
Olyan parfümöt keresek, ami nem erős, édes, de kellemes illata van és inkább virág jegyeket tartalmaz. Rosszul vagyok az émelyítő, erős, karakteres parfümöktől. Nem szeretném azt, hogyha belépek egy szobába, tőlem illatozna az egész. Tehát ne az a Kifejezetten pacsuli legyen. Elég sokat végig néztem már parfümériákban, drogériákban, de annyira nem találom a saját illatom. Volt olyan is ami hiába tetszett, ha magamra fujtam, egyszerűen nem bírtam elviselni. :(2021. febr. 7. 18:04
1/3 anonim válasza:
Az én kedvencem a rózsaszín versace:bright crystal
3/3 anonim válasza:
A fragranticán nézegethetsz illatjegyek alapján, ott a feltüntetik a sillage-t és rengeteg vélemény van.
Maga a pacsuli az csak jegy, hozzávaló, tehát nem magától a pacsulitól lesz erős egy parfüm, ha van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!