Szerintetek ez a horvát színész jóképű kategória? Szerintetek 10/?
Lehetne sokkal jobb, ha valahogy kevesbe lenne balkani.
Na meg egy szep mosoly sem artana, maris szimpatikusabb lenne.
De ahogy az egyik valaszolo is irta, lemesz barmelyik diszkoba, es 10-bol 8 ferfi UGYANIGY nez ki.
Hú nem :D
Nem ronda, átlagosnak mondanam.
Plusz ilyen kidobó verőlegényes,slusszkulcspörgetős típusnak tűnik ami nekem ellenszenves(tudom ez csak külső benyomás).
Átlagos feje van, nem jóképű, de nem is csúnya, olyan, mint a fiatal magyar férfiak 20%-a, teljesen átlagos. Testalkata is átlagos, nem látszik túl vállasnak, izmosnak. Unott arc, semmi mosoly, az álla, tokája elég elhízottnak tűnik, pedig a karja egyáltalán nem vastag.
Nem tudom milyen színész, de férfinak nem jóképű.
Igen, ez a nagy átlagpasi. Nem ocsmány, nem is igazán jóképű, olyan, aki simán dolgozhatna egy gyárban, hipermarket zöldségosztályán, taxisként, pincérként. Senki se fog utánafordulni az utcán, hogy "jaj, honnan is ismerem ezt a szívdöglesztő férfit!"
milyen ‘horvat szinesz’??! magadrol raksz fel kepeket es meg ezt se mered leirni?! lol
amugy nem jokepu, tokas es suttyo feje van, nem allnek le vele, akarki is legyen ez.
Áh azért az átlagnál jobb egy kicsit...😅
De tényleg egy ilyen verő legényes beütése van a srácnak..🤭😶
Szóval! Egy kis artatlan mosoly meg egy minimális kardio na akkor jó pasi lenne szerintem🤷🏻♂️🧏♂️
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!