Ezek nagyon rossz testarányok? (88-71-92)
Míg nem fogytam, addig 97-75-104 volt a testalkatom, de valahogy csak a csípőmről és mellemről ment le szinte felesleg, a derekam úgymaradt. Apám szerint fogynom kéne derékból, mert nincs ideális alakom, de deréktájt alig van feleslegem. Talán, úgy 2 kg van a hasamon, de a lábaimon combonként van kb ennyi.
Baj-e az ekkora derék? Egészségügyileg indokolt lenne-e a fogyás onnan, ha én nem látom túl nagynak?
mondjuk azert nem mindegy, hogy 160 centi vagy ezekhez az aranyokhoz vagy 180.. de fogynod nem hinnem, hogy kene, plane, hogy ez mar a ‘lefogyott’ alakod. azert apad nem semmi, h ilyeneket szol be a lanyanak.
vannak, akiknek alapbol szelesebb a derekuk, oszlopszerubb az alkatuk, masoknak meg homokorasabb az alakjuk. ez nagyreszt genetika, el kell fogadni, valtoztatni nem nagyon lehet rajta. nekem pl. keskenyebb a derkam, de a csipom meg baromi szeles, a mellem meg kicsi. ha hizok, ugyanugy nagyreszt a csipom no, ha fogyok, a mellem megy le, meg a derekam. neked a derekad szelesebb, de nem kell emiatt eszetlenul fogyozni, ha fogysz, akkor is valoszinuleg elsosorban mashonnan fog lemenni. ne centiken gorcsolj szerintem..
Míg ducibb voltam, homokóra testem volt, most meg csak combos vagyok meg van valamennyi fenekem, de a többi részem nem vagy max minimálisan zsíros.
Kb 165-6 cm és olyan 62-63 kg körül vagyok a legutóbbi méréseim szerint. (ez 10 kg mínusz)
Egyébként nem nézek ki annyira oszlop módon, a melleim inkább ilyen elterülőek, mint egy császárzsemle, nem ilyen nagyon domborúak, ha nagyobbak lennének normálisabb arány jönne ki😅
Nekem tetszel🙂
(a leírásod alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!