Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyáron szúrt fülpiercing?

Nyáron szúrt fülpiercing?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyáron (2020) szúrtak nekem fül piercinget(felső porcba), ami először könnyen meggyógyult, de utána folyton begyulladt. Most október óta jó volt a fülem, de megint elkezdett gyulladni. Az lenne a kérdésem, hogy ha kiveszem a fülbevalót akkor meggyógyul-e? Kenem tetran krémmel, fertőtlenítem, de már nem szeretnék fél év küszködés után többet ezzel foglalkozni. Gondolom begyógyulni már nem fog, de ha meggyógyul az a kis lyuk engem nem fog zavari. Köszönöm előre is a segítségeteket!

#fülpiercing #Begyulladt fülpiercing
2021. febr. 3. 13:08
 1/5 Metionin ***** válasza:
Meg persze de a helyedben adnék neki még egy esélyt. Alapvetően a tetrán nem a legjobb a kezelésre, mert ragad és beletapad minden por, kosz ami gyulladáshoz vezethet. Az ékszer milyen anyagú? Szerintem próbáld ki a titán ékszert, kezelésnek pedig hidrogén-peroxidot amíg gyulladt, majd octeniseptet. A porcos pc-k amúgy nem ritkán 1-2 évig is gyógyulnak, nem mind "van kész" fél év alatt.
2021. febr. 3. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Octeniseptel kezelem, titán ékszer volt benne, többször vadhús is keletkezett, de a tetrán azt levitte, azért félek bent hagyni, mert van egy helix piercingem is, az 2 hónap alatt tökéletesen meggyógyult, és ez meg nagyon nem akar gyógyulni. Remélem így, hogy kivettem a fülbebalót meggyógyul és nem romlik tovább a helyzet
2021. febr. 3. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon félek, nehogy komolyabb károsodást csináljak a fülemben, de talán ha kicsit lejjebb ment a gyulladás akkor újra megrpóbálom, köszönöm a segítséget!
2021. febr. 3. 15:00
 4/5 Metionin ***** válasza:
Lehet akkor, hogy nem megfelelő helyre lett szúrva. Mindenesetre ha kiveszed, nem kellene hogy baj legyen.
2021. febr. 3. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, talán megrpóbálok egy új piercinget máshova. Gondolom a lyuk fél év után már nem forr be :/
2021. febr. 3. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!