Lehet venni rendőrség feliratos pólót?
Figyelt kérdés
Kicsit értelmetlen a kérdés de itt leírom bővebben. Rendőr egyenruhának a póló része érdekel, mindenféle hivatalos feliratok nélkül (mert ugye csak így lehet). Rendészetis vagyok de nekünk a formaruhánkon csak rendészeti technikum szerepel. És a barátnőimmel kitaláltuk hogy csinálunk egy utó-partys-halloweent mert nekünk ez elmaradt. És szó esett arról hogy be lehetne öltözni a saját szakmánkba. Nem szeretek öltözködni ezért egy egyszerű rendőrséges pólóra gondoltam. Kiadnak ilyen civilnek? Ezzel nem vagyok teljesen tisztában. Olyan helyeken ahol pl orvosi köpenyt lehet venni vagy ilyenek?2021. febr. 2. 20:56
1/3 anonim válasza:
Venni lehet, de utcán viselni nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném viselni ezzel tisztában vagyok hogy nem lehet. Erre az egyszeri alkalomra venném, utánna alvóspóló vagy ilyenek
2021. febr. 2. 21:19
3/3 anonim válasza:
Ha arra irányul a kérdésed, hogy kapni lehet e valahol, szerintem inkább az egyedi pólónyomtatással jobban jársz. A többit leírta az előző válaszoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!