Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen testalkat szerintetek...

Az ilyen testalkat szerintetek szép?

Figyelt kérdés

[link]

kicsit kisebb cicikkel, kisebb fenékkel, és egy kicsikét vékonyabban és 168 centivel

2021. febr. 1. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, szerintem nagyon dögös.
2021. febr. 2. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
20%

Most így a képen beolajozva, bepózolva nem néz ki rosszul. A valóságban valószínűleg lóg mindene, löttyedt és narancsbőrös. Mondjuk egy anyukának aki már szült, okés ez a test. Fiatal lányon csak azért gáz, mert ennél már csak rosszabb lesz, ha valaki már fiatalon így néz ki, az később iszonyat dagadt lesz valószínűleg.

De ha mindened kicsit más, akkor tök mindegy, keress jobb képet. Mi az, hogy kisebb fenékkel? A feneke mérete nem is látszik a képen...

2021. febr. 3. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Fhu micsoda ínyencek vannak itt, ti biztos ilyen görög istenre hasonlíthattok, ha ez a csaj "fujj" meg "egy puding jut eszembe róla". Ezt hetero lányként mondom.
2021. márc. 18. 20:47
 14/15 Metionin ***** válasza:
34%
13. Hidd el, ha ekkora lennék, magamról is egy puding jutna eszembe.
2021. márc. 18. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
35%

13

Szintén hetero nőként írtam,hogy ez túl sok és zsíros..én sem vagyok vékony, lenne mit leadnom. De még mindig tartom azt,hogy mindenkinek más az ízlése. Fogadd el. Szívem szerint én inkább ultravékony lennék ha lehetne választani,mindig is az tetszett. Kinek mi jön be.

2021. márc. 19. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!