Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez milyen nyaklánc típus?

Ez milyen nyaklánc típus?

Figyelt kérdés

Családi örökség, apáról fiára szállt és most nálam van. Az lenne a kérdésem hogy ez milyen típus és hol lehet hasonlót kapni, esetleg eredetéről tud valaki valamit? Elméletileg ezüst de az jelen esetben nem számít.

Kép:

[link]

2021. febr. 1. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Csáo

Ez nem barakka..de nem is tömör..

Hááát.. csavart szemes lánc ..

Egy ékszeres tobbet tud mondani

2021. febr. 1. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted, hogy milyen típus? Ez egy sima fonott, lapított lánc.
2021. febr. 1. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy milyen típusú hogy hogy tudok hasonlót találni, mert sehogy sem találtam ilyet és szeretnék többet tudni róla. Nagyon régi, családi örökség, ezért kutatom. Így hogy fonott lapított lánc sem találtam párját.
2021. febr. 2. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 nem valószínű, hogy lesz párja. Idővel változik a divat. Ez igaz az ékszerekre is. Még a klasszikuson is változtatnak minimálisan. Valószínű nincs külön neve, csak valahol épp ilyet készítettek egy bizonyos ideig.
2021. febr. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!