Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti is csináltok úgy,...

Lányok ti is csináltok úgy, hogy rengeteg ruhátok van, de csak a kedvenceket hordjátok? Hogyan tudjam előre a boltban mi lesz kedvenc?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat vásárlok, 20 nadrágom van, 50+ felsőm, ok kabátom, cipőm, szoknyám stbstb. De ennek felét ha hordom. Rendszeresen meg a harmadát. A boltban sok dolog megtetszik, de itthon kerülnek ki az igazi kedvencek. Zavar, hogy ennyit költök ruhákra de egy részét nem, vagy csak ritkán hordom. Nektek mi a technikátok vásárlásnál? Próbálok mindig olyat venni amihez van mit felvennem, de még így is nehéz.
2021. jan. 31. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismeros erzes, csak ferfi vagyok :D nekem mindig a legujabb az aktualis favorit.
2021. jan. 31. 14:21
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%

Én durvább vagyok, nekem a ruháim 80%-a kedvenc és most irritál hogy home officeban nincs hova felvenni őket :D

Nekem ez a van mivel felvenni nem jó kategória, mert minden ruhám fekete és stílusra is hasonló, sokszor meg direkt olyat válogatok össze ami első gondolatra nem illik egymáshoz. Általában ha megtetszik valami, alszom rá egyet és elgondolkodok, hogy tényleg szükségem van-e rá. Ha valamiről kiderül, hogy hordva nem kényelmes vagy valamiért mégsem oké, azt hamar el szoktam adni és nem gyűlik fel. Viszont ami marad, azt hordom folyamatosan (ha van hová).

2021. jan. 31. 15:33
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy nem vásárolok semmit csak azért, mert "tetszik".

Átgondolom, mire van szükségem, hányféleképpen tudnám hordani, mivel tudnám felvenni és olyan dolgokat veszek csak meg, amik kapcsán arra a konklúzióra jutok, hogy

a: ilyenem nincs, mert elkopott a régi vagy kihíztam/kifogytam és kell egy fekete farmer vagy jó, ha van 2-3 fehér sima pólóm, mert az mindig jól jön stb.

b: nem feltétlen van rá szükségem, viszont nagyon jól ki tudnám használni, sok dologhoz tudnám passzítani és akár több évszakon keresztül is viselhető a megfelelő ruhákkal párosítva.

Nincsenek impulzusvásárlásaim, hanem átgondoltan veszek meg mindent, nem fogok megvenni valamit csak azért, mert a ruhafogason jól néz ki.

2021. jan. 31. 19:06
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Illetve még érdemes átnézned, mik azok a darabok, amiket nem hordol és ahhoz hasonló stílusú cuccokat ne vegyél, mert nyilvánvalóan nem jönnek be, nem szereted őket.

Én pl. nem vagyok szoknyás, nem is szoktam szoknyát venni, hiába vannak nagyon csinos szoknyák és van a fejemben, hogy ehhez meg ahhoz fel lehetne venni, de jól nézne ki, mert TUDOM, hogy nem szeretek szoknyát hordani, 10 szoknyából 1-et hagytam meg az elmúlt 5 évben, azt hordom csak. Így nem vásárolok szoknyát, bármennyire is tetszik, mert úgyse hotrdanám, vagy max felvenném egyszer.

2021. jan. 31. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha megtetszik egy ruha, nem veszem meg, hanem otthagyom a boltban. Ha másnap reggel még mindig akarom, akkor visszamegyek érte.

Garantált módszer az impulzusvásárlás ellen.

2021. jan. 31. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:

De magamra ismertem :D

Bár én az utóbbi időben próbálom hordani az összeset nehogy kinőljem

Igazából ha megtetszik megveszed,mi csajok ilyenek vagyunk

2021. febr. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!