nekem is fekete a hajam és hófehér a bőröm nagyon szeretem. Viszont sajnos a kék szem nem adatott meg :(
Szerintem attól függ hogy kinek mi áll jól hoy mennyire szép az arca. Pl. egy babás arcú lánynak nagyon jól mutat a fekete fehér összeállítás :)
2009. ápr. 9. 11:34
12/17 anonim válasza:
Azért juthat eszetekbe Hófehérke róla, mert Hófehérke drága valójában egy előkelőség. A nemesek/hercegnők/stb. nem hagyták magukat lebarnulni, mert a barnaság csak a napszámosokra volt jellemző, ezért hófehér bőrű Hófehérke is. :) Szerintem ma is roppant elegáns, ha valakinek hófehér bőre van. Az ugyan ritka, hogy természetes módon legyen ehhez fekete haja, de ha valakinek van ilyen hímnemű ismerőse, dobjon meg a számával priviben! De majdnem olyan szép az is, ha csak festett. Van egy lány ismerősöm, akinek festett fekete haja van, kék szeme és fehér bőre. Gyönyörű! Én csak buzdítok mindenkit. :) Nekem sajnos nem adatott meg a fekete haj öröme, viszont a hófehér bőré és a kék szemé igen, de nem akarom festeni a hajam, mert nagyon hosszú, és így is eleget problémázom vele festés nélkül is. :D
2009. júl. 24. 21:38
13/17 anonim válasza:
Előbbi vagyok. Szerintem egyáltalán nem ijesztő. :D Vámpíros? Talán. De "vannak" szőke, vörös és barna vámpírok is, úgyhogy...
A hófehér bőr, vörös haj is egy ideál, mégsem nézi senki az ilyen típusú embereket vámpíroknak. Nem is félnek tőlük szerintem. :D Vagy te talán igen?
2009. júl. 24. 21:40
14/17 A kérdező kommentje:
Hát néha látok furcsa arcokat az utcán estefelé:D.Amúgy meg sokszor hallottam hogy a fehérbőr-fekete haj vámpíros,és ez már-már sztereotípia lett,de a hozzászólásokból ítélve mégse.
2009. júl. 25. 16:34
15/17 anonim válasza:
Nekem is fekete a hajam,és fehér a bőröm.Nagyon sok ember mondta már,hogy szép vagyok.Fekete haj-fehér bőr jó párosítás,szerintem...(eredeti a hajszínem)
2010. jan. 13. 19:23
16/17 anonim válasza:
Nem vámpíros, hanem gyönyörű, mint egy hercegnő!
Nekem sajnos barna haj adatott meg, így kékesfeketével festem, a fehér bőrömet pedig fehér púderrel teszem még haloványabbá. Fekete cicaszemeket festek magamnak, és alkalmakkor vörös rúzst is. Senki sem mondta, hogy vámpíros lennék, sokkal inkább Hófehérkével hoznak párhuzamba:D
2010. jan. 31. 20:41
17/17 anonim válasza:
Szerintem az egészséges fehér bőrűek még szebbek is, mint az agyonbarnult, szétszolizott emberek nagy többsége. Ráadásul a bőrnek sem tesz jót. Évek múlva bármilyen problémával előjöhet a sok napozás hatása. Nekem fehér a bőröm, és nem is akarok barna lenni. A hajam ilyen szőkés barnás, de a napfénytől karamell színűnek látszik. A szemem kékes árnyalatú, középen kicsit sárgás és nagyon szeretem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!