Hogy kell elkészítenem pontosan ezt a hajtípust, ami alkalomra lenne?
Figyelt kérdés
Itt az oldal linkje:
Ebből szeretném alkalomra elkészíteni: a ,,Kobietkowo" feliratos képen; rögtön a harmadik hajtechnika; az ötlet egy gyors frizura lépésről lépésre felirattal.
Értek mindent, de a jobb oldalon van három kép. Az rendben van, hogy a fonatot lazítom, utána feltekerem (gondolom ilyen rózsa szerű tekerés) és onnan hogy tovább? Tehát rátekerem a másikat, vagy... Ott valahogy egy kicsit elvesztem, mert nem nehéz elkészíteni. Ha valaki tudja, mi a frizur neve, vagy esetleg hogy vnnak a lépések tovább, akkor őszintén köszönöm, sokat jelentene. Már a múltkor készítettem szépet alkalomra, most újra ugyanazt nem szeretném.
Előre is köszönöm a segítséget!
2021. jan. 29. 11:08
1/2 anonim válasza:
Jól mondod rózsa szerű tekerés, és utána már csak rögzíti, majd megismétli a másik oldalon is.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma tettem egy próbát rá, és úgy csináltam, hogy rátekertem a másik oldalon lévőt az első rózsás tekerésre, jónak láttam. Akkor jól gondoltam. :) Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2021. jan. 30. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!