Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a 3 Tommy Hilfiger óra...

Ez a 3 Tommy Hilfiger óra közül melyik a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Nekem egyformán tetszik mind a három, nem tudok dönteni.

-

[link]

-

[link]

-

[link]

19/f

2021. jan. 23. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

11:

nekem 5 eve van egy tommy oram, tokeletesen mukodik, tehat nem gagyi.

2021. jan. 23. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

12

Hát akkor te vagy az élet császára, gondolom a ládagyárba így te vagy a legmenőbb, hogy futotta erre a horológiai remekműre. :D

2021. jan. 23. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Nekem az a fontos, hogy jol nezzen ki. Nem olyanom van mint amiket a kerdezo linkelt, azok nekem se tetszenek. De nem fogok egy ciganyos ezust fem ocsmany casiot venni, ami az 50-es kigombolt inges taxisoforokon van. Fujjj. Hanyok.
2021. jan. 23. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
14 és akkor hogy sikerült TH-t választani? Igénytelen proli vagy.
2021. jan. 23. 20:24
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es, neked milyen van? Csak kíváncsiságból kérdem
2021. jan. 23. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:

16

Van egy néhány, de a jelenlegi hétköznapi óráim egy Rado Captain Cook és egy Grand Seiko SBGA001 9R65-0AA0, meg persze vannak a komolyabb darabok amiket nem veszek fel csak ha olyan alkalom van.

2021. jan. 23. 21:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Oh, ahogy elnézem ezek már inkább az elegánsabb kategória nem? Szépek, bár hozzám nem illene. Én inkább a sportosabbakat kedvelem.
2021. jan. 23. 21:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Ja, árakat most nézem. Ezek azért már jóval más árkategória. :D 30 helyett 700 ezer
2021. jan. 23. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
A Rado Captain Cook éppenséggel búvár óra. A Grand Seiko inkább a sportos elegáns vonal. Persze ezek drágábbak, bár órás mércével még mindig olcsók, de minden árszinten lehet igényes órákat venni. 30 ezerért is, meg 3 ezerért is. De ezek a divatórák messze vannak az igényességtől. Eleve Tommy Hilfigerből semmit nem vennék. Egy ócska márka csak a sok proli azt hiszi hogy nagy márka mert szponzorálták a Való Világot meg a többi ócska műsort. Ha órát akarsz vegyél óragyártótól. A fentebb lefikkantott Casio pl 30 ezer alatt is kínál jó órákat. Ott az Edifice széria, elég jó sportos óráik vannak. És azokat bármikor felvenném én is meg a legtöbb órakedvelő is.
2021. jan. 23. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
18, megkérdezhetem, hogy ruhamárkából milyet hordasz? Mert aki ruhából fikázza és prolizza a Hilfigert, na annak nem sok köze lehet az öltözködéshez. Azzal meg nem tudok mit kezdeni,hogy a prolik a kínai piacon veszik a fake Hilfiger cuccokat és emiatt tűnik úgy, hogy minden 5. ember már abban mászkál itthon. Külföldön még van presztízse a márkának.
2021. jan. 24. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!