Mit szólnátok lányok, nők, ha a párotok, aki férfi teljesen le akarná szőrteleníteni a testét?
Ez vonatkozik a Hajrá, szemöldöre és arcszőrzetre is vagy csak a test többi részêre?
Úgy amúgy szíve joga, nem szoktam beleszólni, hogy pl milyen frizurája legyen, hogyan igazítsa a szakállát, hol szőrtelenígsen, mert az ő teste, neki kell komfortosan éreznie magát vele. Meg nekem mindenhogy tökéletes (tudom, hogy klisés, de évek után is tinilányosan rajongok érte na).
Nem örülnék neki, ha csak nem élsportoló ( pl.triatlonista) mert akkor előny.
Szeretem rajta a szőrt.
Akinek nem tetszene attól megkérdezném, hogy ő már volt olyan szőrös mint egy pasi?
Mert gondolom igen, ugyanis csak akkor tud szőr melleti kommentet adni ha tud különbséget tenni a két érzés között.
Ha nekem férfiként a csupasz bőr jön be az érzések miatt akkor had én döntsem el hogy akarok e a bőröm és a ruháim között egy gyapjú szigetelő réteget,ami rettentően zavaró és kényelmetlen.
És ne egy pihés kislány heppjeinek kelljen megfelelnem.
F.
Viszont itt a java része szőr párti.
A feleségem valósággal undorodik a szőrtől, mondván taszító a látványa és hasznát is elvesztette az őskor óta.
Mellesleg a bőrömet akarja simogatni és nem a bozontot.
Abszolút megértem és én is útálom magamon, epilálom az egész testem emiatt.
14-es voltam.
19.
Sok nőt meg pont kar és lábszőrrel lehet látni.
Azok is olyan buz.sak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!