Miert vagy mikepp kategorizaljak be igy a csajokat?
5 Nincs átlagosan szép nő. Vagy szép, vagy átlagos. Attól senki nem lesz kevésbé szép, hogy nincs olyan vonása, ami csak 100millióból egynek van. Nem mellesleg attól, hogy valakinek különleges vonásai vannak (értsd:a megszokottól eltérő), az egyáltalán nem a szépnek a szinonímája. Különleges lehet egy egy szemmel, orr nélkül született ember is, attól még nem lesz szép.
Akinek minden vonása szép, az nem átlagos, hanem szép.
Innen még van feljebb lévő kategória, a nagyon szép és a gyönyörű.
Egy szép ember akkor is szép, ha nem nagyon szép, de ettől még nem lesz átlagos. Az átlagos azt jelenti, hogy sem csúnya, sem szép.
9 Cuki vagy 💕 Tényleg kedves tőled, hogy ilyen kedvesen írsz. Természetesen értem, értettem mire gondolsz. Nem is téged piszkállak, csak számomra ez egy zavaró szóhasználat, ami elterjedt a hétköznapi nyelvben.
Ha azt a példát veszem, hogy valaki átlagos teljesítményt nyújt, az is egy köztes színvonalat mutat meg.
Ugyanígy bármi másról van szó, az átlag a legrosszabb és a legjobb között félúton elhelyezkedő minőséget vagy mennyiséget mutatja meg.
Azért innen nézve már érthetőbb lehet miért írtam azt, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!