Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert vagy mikepp kategorizalj...

Miert vagy mikepp kategorizaljak be igy a csajokat?

Figyelt kérdés
Atlagos, atlagosan szep, atlag feletti, atlag alatti. (Az "atlagosan szep" kifejezest plane nem ertem) En nem latom ebben az ertelmet, segitene valaki, elmagyarazni?
2021. jan. 22. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Saját ízlés alapján.
2021. jan. 22. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
ki kategorizalja igy? a szelsoseges esetektol eltekintve, mindenkinek mas a szep vagy a csunya vagy az atlagos. a legszebb szinesznoket is vannak, akik leszoligatjak es a legatlagosabb lany is lehet a ‘legszebb’ a pasijanak.
2021. jan. 22. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Azt hiszem értem mire gondolsz. Olyan nem létezik, hogy átlagosan szép. Létezik (nagyon)csúnya, átlagos,(nagyon)szép. Ezek persze egyéni ízlés mentén alakulnak, meg hogy kinek milyenek az emberek a környezetében. Na de az átlagosan szép pont olyan értelmetlen, mintha azt mondanám,hogy valaki "szép csúnya" vagy "csúnya szép".
2021. jan. 22. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Szubjektív, de azért vannak olyan vonások, amik a legtöbb ember szerint széppé tesznek valakit. Ilyenek a pisze orr, a szép bőr, hosszú fényes haj stb. Minél több van ezekből valakin, annál több ember látja szépnek.
2021. jan. 22. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
#3 van átlagosan szép nő. Például Josephine Langfordra szokták mondani, mert szép minden vonása, de nincs rajta semmi különleges, egyedi. Ezt hívják átlagosan szépnek.
2021. jan. 22. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Most nem ment tul jol a kerdes megfogalmazasa, - 😀 - de #3 nagyjabol eltalalta, mire gondoltam. 😀 Mindenkinek ment a zold. :)
2021. jan. 22. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

5 Nincs átlagosan szép nő. Vagy szép, vagy átlagos. Attól senki nem lesz kevésbé szép, hogy nincs olyan vonása, ami csak 100millióból egynek van. Nem mellesleg attól, hogy valakinek különleges vonásai vannak (értsd:a megszokottól eltérő), az egyáltalán nem a szépnek a szinonímája. Különleges lehet egy egy szemmel, orr nélkül született ember is, attól még nem lesz szép.

Akinek minden vonása szép, az nem átlagos, hanem szép.

Innen még van feljebb lévő kategória, a nagyon szép és a gyönyörű.

Egy szép ember akkor is szép, ha nem nagyon szép, de ettől még nem lesz átlagos. Az átlagos azt jelenti, hogy sem csúnya, sem szép.

2021. jan. 22. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
7 Elfelejtettem példát írni. Monica Belluccit rengetegen tartják gyönyörű nőnek. Mégsincs neki egyetlen egy különleges arcvonása. Kerek arc, kerek szemek amik nem nagyok, nem kicsik. A szája nem nagy, nem kicsi, nem különleges. Az orra sem. Akkor mégis mitől gyönyörű. Legalábbis miért tartotta annak az emberek többsége?
2021. jan. 22. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 te máshogy értelmezed az átlagos szót. Szerinted az átlagos egy kategória a csúnya és a szép között félúton. Szerintem meg nem, inkább csak egy jelző, ami azt takarja, hogy valaki amolyan “szomszéd lány” típus, szép szép, de semmi extra. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, de fiú barátaimtól gyakran hallom, mikor megnéznek egy színésznőt és vagy azt mondják, hogy fu de gyönyörű, mert mondjuk extra formás homokóra alkat, ami ritka, vagy mert olyan szép és különleges arca van, hogy megint csak ritka(ezt általában olyanokra mondják, akiket én egyáltalán nem látok szépnek), vagy “szép, de valahogy túl átlagos, olyan semmilyen”. Nem kell ezzel egyetértened, én elfogadom, hogy a te értelmezésedben ilyen nem létezik, az enyémben viszont igen és sok más emberében is :D
2021. jan. 22. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:

9 Cuki vagy 💕 Tényleg kedves tőled, hogy ilyen kedvesen írsz. Természetesen értem, értettem mire gondolsz. Nem is téged piszkállak, csak számomra ez egy zavaró szóhasználat, ami elterjedt a hétköznapi nyelvben.

Ha azt a példát veszem, hogy valaki átlagos teljesítményt nyújt, az is egy köztes színvonalat mutat meg.

Ugyanígy bármi másról van szó, az átlag a legrosszabb és a legjobb között félúton elhelyezkedő minőséget vagy mennyiséget mutatja meg.

Azért innen nézve már érthetőbb lehet miért írtam azt, amit.

2021. jan. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!