Nyilvan tudom,hogy van rajtam felesleg..sajnos sokat hiztam az elmult evekben. Viszont erdekel,hogy alapvetoen ki mit gondol? Magarol az “alkatomrol”. (Eleg gaz ilyen kepet kirakni..tisztaban vagyok vele, viszont en ugy erzem hogy nem latom magam realisan es egy utcan setalo embert nem kerdezhetek meg arrol hogy milyen az alakom szerinted...)
Nincsen veled semmi gond. Nem tudom, miért érezted annyira fontosnak, hogy kitedd ide magad idegeneknek, mert itt sajnos nem fogsz nagyon objektív válaszokat kapni. A legtöbben azért járnak ide, hogy beszólhassanak másoknak. Itt inkább negatív hozzászólásokra számíthatsz.
2021. jan. 22. 09:34
13/31 anonim válasza:
10-es, te tenyleg ennyire fogyatekos vagy? szo szerint azt irtam, ‘engem jobban zavarnanak magamon a rovid vaskos labak, de te tudod’ - egyreszt MAGAMON zavarnanak, de ha a kerdezonek nincs vele gondja, akkor oke, masreszt meg nem a roviden volt a hagsuly, hanem azon, hogy az osszkep tomzsi. amugy meg azt fikazok, amit akarok, az alakjarol kert velemenyt a kerdezo, arrol, hogy ‘ki mit gondol’es ha nekem az en azt gondolom, rovid es tomzsi a laba, hadd irjam mar le oszinten. valtoztatni nem tud a hosszukon, az teny, de attol meg nekem legyen mas a velemenyem vagy mi?:Ddd gyoker vagy
2021. jan. 22. 09:36
14/31 A kérdező kommentje:
Hát...azert amit már leírtam, de igazából már megbántam. Nem baj az ha valaki azt írja amit gondol csak nem értem miért bunkó stílusban kell.
2021. jan. 22. 09:37
15/31 anonim válasza:
egyebkent kerdezo, nekem a regi alakod tetszett, az csinos. a mostani tul sok.
2021. jan. 22. 09:37
16/31 anonim válasza:
szerintem nem voltam bunko, bunko az, aki elkezd zsirdisznozni meg gusztustalanozni. ha nem birod a kritikat, tenyleg felesleges volt a kerdest feltenni.
2021. jan. 22. 09:38
17/31 anonim válasza:
az első pár választ el sem akarom hinni
ameddig egészséges és a teste problémamentesen működik ,addig hadd érezze már magát jól a bőrében! szerintem szép vagy, akárhány kilóval is, nem az a lényeg. nyílván a sport és az egészséges étkezés az segít az egészségeden és a lelkeden is, de ne azért csináld, hogy "szebb" legyél!
13-as: ha képes vagy minden egyéb bűntudat nélkül leírni ezt, azzal semmi baj csak annyit mutat hogy az érzelmi intelligenciád a nullához közelít :)
2021. jan. 22. 09:42
18/31 anonim válasza:
13 Az volt a kérdés milyen a feneke. Nem az, hogy rövid-e a lába. Gondolod ő nem tudja, ha esetleg annak tartja? Felesleges szemétkedés volt ezt leírni. Nem én vagyok a fogyatékos, te vagy az érzelmi analfabéta.
Te az a fajta ember lehetsz, akitől ha megkérdezik szép-e ez a fülbevaló, akkor rávágja, hogy elálló füled van.
2021. jan. 22. 09:42
19/31 A kérdező kommentje:
A stílusoddal van problémám 🙂 De lehet Te nem veszed észre magadon mert Neked ez a normális, én nem így fogalmazok meg kritikát. Nyilván tudom hogy nem vagyok vékony, kb 6x leírtam a kérdésben. Nem ezen van a hangsúly hanem,hogy összességében milyen az alkatom. Az szerintem elég nagy bunkósag ha azt írod,hogyha így néznék ki akkor kifutnék a világból. De igazad van..én vagyok a hülye végülis hogy kiirtam a kérdést.
2021. jan. 22. 09:43
20/31 anonim válasza:
Régen jó volt. A mostani nem formás és széles a derekad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!