Én magyarként írom hogy a magyarokkal eddig sokkal több afférom volt mint romákkal!
Romákkal gyakorlatilag 0!
Én inkább a magyaroktól tartok emiatt.
Miért van lepontozva, aki szerint szép, de nem az esete a lány?
Elvégre a kulturáltabbak nem azt írták le, hogy “vaslopás közben is biztosan így ragyogna a szeme”. A környezetemben élő roma lányoknál fényévekkel szebb, dekoratív, azt el kell ismerni. Pusztán sem a sötét hajú, sem az ilyen orral rendelkező lányok nem keltik fel a figyelmemet, amikor mondjuk ugyanott vannak zöld szemű szőkék/vörösek is, akik a gyengéim. Ne legyünk ilyen kultúrbarbárok már!
18! A 17-es vagyok, én alapból mindenkit lepontozok nézd meg az enyémet!
Csupán őszinte voltam, nem képmutató mint a többség.
Ez idiótaság, #17-es, nem őszinteség!
A kérdés a lány külsejére vonatkozott, nem a cigánysághoz való viszonyára a kérdezőknek. Itt, ebben a pillanatban ez senkit nem érdekel. Én sem kedvelem őket, de ez nem változtat a lány szépségén. Ahogyan vannak sváb, zsidó, szerb, román dekoratív nők is, annak ellenére, hogy sokan viszolyognak magától a néptől.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!