Lányok, van bevált, nőies pózotok ha fényképezésre kerül sor?
Vagy esetleg mindig rögtönöztök?
Ha igen, milyen a póz?
Igen, képekre is rákerestem, de szerettem volna itt is érdeklődni. :)
Próbálok jobb lenni ilyen tekintetben, 22 éves vagyok.
keress rá a neten, rengeteg féle "posing guide"-ot lehet találni. meg van egy csomó féle modell fotózást oktató könyv és videó is, amikben azzal foglalkoznak, hogy mik az előnyös pózok, mit MIÉRT érdemes így vagy úgy csinálni, hogy a képen jól nézzen ki.
idális esetben egyébként a fotós mondja meg a modellnek, hogyan álljon, mit hogyan csináljon, mert ő látja a gépben az eredményét, hogyan néz ki, amit a modell csinál.
kezdő modellre a legtöbb fotós azt mondja, hogy az első tekercs filmet be sem érdemes fűzni a gépbe (igen, ennyire régi a mondás), mert úgyis el kell telnie némi időnek, mire a modell felszabadul és elfelejti a saját "remek" ötleteit, pózait és elkezd végre természetesen viselkedni és normálisan reagálni a fotós instrukcióira, hogy jó képek is születhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!