Körmösök! Hogyan kell ezt csinálni?
Tiktokon és instagramon látom a technikát, hogy van egy szín és beletesznek valami papírt, úgy köttetik, majd port tesznek rá és fedik zselével.
Nos én már próbáltam úgy, hogy zacskóból vágtam ki kis darabot, frissentartó fóliával is próbálkoztam de nem sikerült...
Próbáltam 2. réteg gél lakkba tenni, base gelbe, zselébe, de alig látszik meg a köröm felületén, hogy úgy lett megköttetve, hogy benne volt a papír...
Sajnos a videók alatt nem látom a technika nevét, hogy leírjam. ;(
Ti próbáltátok már? Hogyan sikerült?
Transzferfóliára gondolsz?
Az nem sima alufólia, hiába néz ki annak. :D Speciális zselével, stb.
A transzfer fóliát nem olyan egyszerű beleigazítani magadnak a zselébe. De nem lehetetlen.
Amúgy a por porcelán akart lenni a videóba?
Javaslom, hogy inkább körmösnek mutasd meg, hogy olyat szeretnél és megcsinálja neked jóra.
Nem transzferfóliára gondoltam!
Én vagyok a műkörmös, már 2 éve...ez az a technika, ami kifog rajtam, mert egyáltalán nem sikerül olyan szépre, mint a videókban.
A por pedig pl chrome por, amit beledörzsölnek, azt fedik zselével. A lényeg, hogy a felületnek olyan "törtnek" kellene lennie.
Folpack (frissentartó fólia) kell hozzá, nem papír.
Minél vastagabb rètegben teszed fel a zselét, annál mélyebb gyűrődések keletkeznek.
Felkenet a zselét, ráteszed a fóliát, pontozóval/narancsfa pálcával/akármivel ami erre alkalmas összegyűröd, majd lámpázod. Ha megkötött, fólia le és jöhet a pigment. Azán fedni kell építőzselével, és reszelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!